mimik Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam zagłębiał się ktoś odnośnie mocy takich blogów? Wiem, że niektóre mają masę linków wychodzących ale tak ogólnie. Bo czasami są to stare blogi prowadzone po kilka lat i mające PR po 4. Jak ktoś chce coś dorzucić do tematu to niech piszę. Na pewno zyskujemy dodatkowy ruch na stronie z takich blogów, o czym sam się przekonałem ale bardziej chodzi tu o wartość takich linków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 chodzi Ci o te darmowe, oklejone reklamami blogi? linki z takich sa bezwartosciowe dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Link z bloga pr4, bez nofollow jest bezwartościowy? A to czemu? kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 tak chodzi mi właśnie o te darmowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 a jaki to jest blog typu google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 linki z takich sa bezwartosciowe CZemu są bezwartościowe?? Moc jakąś napewno mają w dodatku treść na nich jest unikalna i mają swoją historię no ale to tylko moje zdanie a jaki to jest blog typu google? blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 a jaki to jest blog typu google? - Blogger głównie nastolatki mają często dużo tego unikalnego contentu;} kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 chodzi Ci o te darmowe, oklejone reklamami blogi?linki z takich sa bezwartosciowe Pomimo reklam, to osobiście znam kilka blogów postawionych na onecie, które mają znaczy ruch i jednocześnie są dość wysoko w wynikach wyszukiwania... Jeżeli strona jest robiona pod ludzi (a tak zazwyczaj jest na tego typu blogach), to kłania się tutaj przede wszystkim naturalne pozycjonowanie danej strony i link z niej bez atrybutu "nofollow" będzie w pełni wartościowym linkiem! Moim zdaniem link z takiego bloga wygląda naturalniej niż z dużego serwisu... -> blog z założenia ma linkować do innych, a portal niekoniecznie... Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 @wojtekk - nie gadaj bzdur, jak masz zamiar już coś napisać. Link jak link, każdy dobry jeśli niesie ze sobą moc. Pozdrawiam Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 A może ktoś się pochwalić jakimiś większymi wiadomościami na ten temat. Czy warto np zabiegać o takie linki pod względem Seo pomijając tu ruch z takich linków na blogach. Czy gra jest warta świeczki:) Chodzi mi tu o ogóły bo wiadomo, że blog blogowi nie równy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 najwieksym minusem blogow jest to ze: - wymagaja aktualizacji, w przeciwnym razie ci go skasuja - w wiekszosci brak mozliwoscie edycji meta, o htaccess nie wspominajac - co jakis czas i tak likwiduja cale systemy blogowe, zamykaja na kilka miesiecy w celu modernizacji wiec nie wiesz kiedy stracisz ale do wszystkich tych rzeczy sam bys doszedl gdybys poswiecony czas na pisanie tego tematu poswiecil na zalozenie sobie bloga... pozostale plusy i minusy juz sobie sam wytestujesz JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 chodzilo mi o drugie dno tych blogow, postawione sa na darmowych domenach, oblepione reklamami do tego jest potworna rotacja jesli chodzi o dzialanie, te blogi padaja conajmniej w takim tempie jak powstaja, to bardziej rotacyjny swl niz wartosciowy staly link... @holee, za to Twoje twierdzenie "Link jak link, każdy dobry jeśli niesie ze sobą moc." jest bardzo madre tylko co wnosi do tematu? ze dobre linki sa wartosciowe? ameryki nie odkryles, jedziesz sloganami a nie ma w tym konkretow dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Sleaquit takie rzeczy to ja akurat wiem i nie mam zamiaru pisać takiego bloga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilly Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Powiem tak bawiłem sięna blogach WordPress.com. Jeżeli masz ładne arty i dobrze otagowane to WordPress cię sam linkuje mocno przez co masz ładne zaplecze. Polecam. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Moc mocą jednak takie blogi nie są Twoja własnością i to jest ich główny problem. Lepiej publikować u siebie. Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.