hepp Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam. Wlasnie pracuje nad strona https://www.paleciaki.com.pl/ Prosze o ocene, sugestie itp. Pozdrawiam, hepp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 rozmiar topu powala myslałem, że to jakaś wejściówka Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A myślałem, że ja mam duży top... Siemens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hepp Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Moze jakies jeszcze ciekawe opinie i oceny oprocz top loga Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adremja Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Nie lepeij by to menu było rozwijane bo tak sie strasznie wydłuża. Przy rodzielczości 1280x1024 top to ponad połowa strony gry komputerowe - kup pan grę moja kopia:) - google do roboty katalog stron - musisz tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Miejsz o top jak koś szuka paleciaków to wie że dobrze trafił 8) Spam: - spam poprzez komentarze w kodzie strony (początek i koniec) HTML=1997 rok mamy 2005 zapomij o tabelkach bierz się za xhtml+css Validacja: 136 błedów w kodzie. omg omg omg Strona do poprawy spamerze(dziwne że nie było ukrytego tekstu na stronie) prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hepp Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Dzieki za wszystkie odpowiedzi! Biore sobie do serca wszystko co napisaliscie (szczegolnie Stwor). Poswiece teraz duzo czasu aby poprawic strone (moze zrobie ja lepiej od nowa... :oops: ) Oczywiscie juz bez spamu i zgodnie ze wszelkimi standardami. Obiecuje. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 masz pomocne narzedzie valid https://validator.w3.org/ prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hepp Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Dzieki, bede z niego korzystal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Jak zmienisz top, poprawisz menu oraz trochę odsuniesz od brzegu napisy w nagłówkach (Promocja, Naprawa, Części), gdyż niemalże na białym tle się zaczynają, to wyjdzie Ci prosta, ale elegancka stronka. Powodzenia Siemens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 KamilJ lepiej wyśrodkuj swoją strone zanim zaczniesz oceniać innych prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 lepiej wyśrodkuj swoją strone zanim zaczniesz oceniać innych niby czemu?!? jest jakis nakaz robienia wycentrowanych stron? jest wiele rodzajów layoutu do którego bardziej pasuje lay z lewej strony niz wycentrowany. ba, nawet sam teraz robie lay, ktory tak bedzie zrobiony* * ze względu na rozdzialke: na 800x600 jest za malo miejsca na tresc i reklamy, na 1024x768 miejsca jest sporo ale mam jeszcze 30% ludzi z mniejsza rozdzialka. kompromisem jest zrobienie strony 'do lewej' szerokiej _treścia_ na ok. 750-780 a potem dodanie kolumny z skyscrapperem. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Miała być do lewej i nie widzę powodów bym miał ją wyśrodkowywać. Czy wszystkie strony muszą być robione "na jedno kopyto"? Siemens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A skoro się czepiasz, to i ja się czepię Konstruktywnie oczywiście... Może popraw to: "polega na wyozycjonowaniu strony" "nie znajdzeisz wiele informacji ponieważ" <= tu aż dwa błędy " MSN jest dlaeko za google" "Opis przbiegu" "będzie powiadomnienie poniżej" Na stronie z 10 linijkami aż 6 błędów... To aż razi w oczy... Rozumiem, że literówki się zdarzają, ale przy takiej "ogromnej" ilości tekstu, to chyba łatwo je wyłapać? M$ przebijasz Siemens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 LOL a czy to jest forum z jezyka polskiego ?? Czy z pozycjonowania i optymalizacji ?? Zaraz ci poszukam jakiegoś forum z języka polskiego to tam się wypowiesz. A i nie jestem dobry z polaka wole matme lub infe EDIT: Dzieki za uwage prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.