pavlus007 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam, mam pytanie odnośnie różnicowania anchor textów Czy jeśli mam takie anchory: a b a c a d a e a f a g a h a i a j a k a l a m a n itd. to czy są to zróżnicowane frazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Tak Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 tak ale tez ca ba da sa itd Warto też używac odmian pozycjonowanej frazy. np. Książki informatyczne, książka informatyczna itp. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 A ja bym proponowała usunąć "a" z części fraz albo przestawić je miejscami. Przykład, jaki można podstawić pod Twój schemat to: - Noclegi Warszawa - Noclegi Zakopane - Noclegi nad morzem - Noclegi ... - Noclegi ... - itp. Mało to zróżnicowane, prawda? Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richti007 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Dokładnie tak. Wg mnie fraza "Noclegi Warszawa" i "Warszawa Noclegi" to dwie różne frazy. Wystarczy sprawdzić wyniki dla obu fraz. Moc na pojedyncze słowa jest również przekazywana więc nic nie stracisz różnicując w ten sposób anchory. Obie przykładowe frazy są też wpisywane w Google przez użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 noclegi warszawa i warszawa noclegi to dwie różne frazy ale jak by ktoś pozycjonował frazę noclegi to warto było by i w te sposób różnicować anchory. Tak że noclegi w warszawie i temu podobne. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asver Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Podpinając się pod temat, chciałbym się zapytać o jakieś narzędzie do sprawdzania trudności poszczególnych fraz pod względem pozycjonowania... Bo z tego co zauważyłem, trudność tą określa się na podstawie ilości wyników jakie google wyrzuca na daną frazę (nie mówię tu o frazach szczególnie trudnych i mocno pozycjonowanych). Tylko jak chce się sprawdzić 50 fraz to dość kłopotliwe.. istnieje jakieś narzedzie które by to robiło za mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Tylko jak chce się sprawdzić 50 fraz to dość kłopotliwe.. istnieje jakieś narzedzie które by to robiło za mnie? Nie istnieje. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.