s4lc Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 witam, założyłem konto na neteasy.pl wszystko ładnie pięknie ale nie działaja mi prawidłowo mod_rewrite Czy ktoś uruchamiał tam na Code Igniterze jakieś skrypty? Działa mi tylko strona główna, natomiast podstrony zwracają 404 Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Niestety CI działa tam poprawnie. Niestety, bo twórców wszelkich frameworków powinno się za jajca powiesić. Pal licho tych co sobie na tym pracują, ale najgorsze jak później tam trzeba jakieś poprawki wrzucać, to jest dopiero masakra! "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 mam dwie strony na CI i nie moge ich za chiny odpalić na tym serwerku ;/ na poprzednich serwerach działało (np. home.pl) Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Skrypty CI działają bez problemu na neteasy. Wklej swój .htaccess. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 RewriteCond $1 !^([a-zA-z0-9/]) RewriteRule ^(.*)$ index.php [L] RewriteCond $1 !^(index.php|images|robots.txt|system|user_guide|allegro) RewriteRule ^(.*)$ index.php/$1 [L] Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ja mam taką podstawę dla wszystkich moich skryptów: Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)$ /index.php/$1 [QSA,L] ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 wkleiłem Twój kod i zaczęło coś działać, teraz wyświetla mi się "No input file specified. " na podstronach Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Spróbu jeszcze RewriteRule ^(.*)$ /index.php?/$1 [L] ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ok, znalazlem już w necie, brakowało "?" dzięki serdeczne, bardzo mi pomogłeś Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.