youngdee Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 No i minęło 11 lat od powstania Googla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Aż podziw człowieka bierze jak dużo można osiągnąć w wcale nie tak dużym okresie czasu;) Jak dla mnie to STO LAT Google;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 M_K_S, dokładnie... Google bezpośrednio pracy mi nie zapewnia, ale jakby go nie było, to pewnie bym kopał piłke cały dzień ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ja ostatnio po SEMKampie usłyszałem fajne zdanie od mojego mistrza Jogi. Połowa ludzi żyje z Google. Część z nich dlatego, że pozycjonuje a część dlatego, że ich strony są pozycjonowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Sto latek na tym samym algorytmie Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 sto jeden Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perplexus Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 czystego indeksu życzę e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 I niech tak ciągną, najlepsza "praca" jaką miałem bo to bardziej zabawa a kasa idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 czystego indeksu życzę Dobre. Tyle spamu co siedzi w Google nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Tyle spamu co siedzi w Google nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić Ja też bo już tylko ze swoimi się motam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 A co by ludzie zrobili, gdyby googla nie było? Gdzie należałoby szukać jakiejkolwiek informacji? Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Pewnie byłoby coś innego przypominającego Google. Ale czy by stworzyło taki monopol na rynku wyszukiwarek jak obecnie Google? Tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Twoje zdrówko Googielku Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 100 lat i żeby się SandBox zafiltrował Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Najlepszego, najlepsze jest chyba w tym to, że rozwalanie algorytmu google jest całkiem pasjonujące i czasami daje adrenaliny Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.