Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

1) ilości linków systemowych zostanie obniżona z 1-15, na 1-10;

2) obniżenie limitu na ilość subdomen, z 15 do 10

3) podwyższenie limitu site dla dodawanych stron z 10 do 15 gdy PR<1 - dla PR>0

4) obniżenie poziomu limitu dla linków wychodzących z obecnych 34 do 19,

Nie wierzyłem trochę ze takie zmiany będą tu możliwe.

Gratuluje decyzji i czekam na szybkie wprowadzenie ich.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wierzyłem trochę ze takie zmiany będą tu możliwe.

Gratuluje decyzji i czekam na szybkie wprowadzenie ich.

Miło słyszeć ;P

Chciałbym zapewnić że sam fakt bycia największym, ze stałych systemów, nam nie wystarcza - będziemy podejmować decyzje, nie rzadko trudne, których celem będzie ciągłe zwiększanie mocy systemu, przy jednoczesnym dbaniu o godne wynagrodzenie właścicieli stron tworzących nasz wspólny projekt jakim jest SeoMatik.pl

@pzcjnr - oczywiście że tak, nie sposób się z tym nie zgodzić - nawet znajdzie się też wielu użytkowników którzy założą kolejne darmowe konta w celu włożenia większej ilości subdomen. Ale z naszej perspektywy, jest to jedna z lepszych zmian które zostały zaproponowane, dająca efekty w wielu różnych miejscach - niestety przedstawianie tych plusów w szerszym gronie nie jest rzeczą przez nas pożądaną.

W kwestii zmian przy BL, możemy jednoznacznie stwierdzić że autolinkowanie w systemie spełnia swój cel i dalsze podnoszenie limitów nie ma sensu.

W najbliższym czasie przedstawimy szczegóły planowanego wprowadzenia dodatkowego bonusu, na wzór GotLink.pl, premiującego kilku najlepszych użytkowników których strony odgrywają w systemie bardzo ważną rolę i świadczą o jego wartości.

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

1) ilości linków systemowych zostanie obniżona z 1-15, na 1-10;

2) obniżenie limitu na ilość subdomen, z 15 do 10

3) podwyższenie limitu site dla dodawanych stron z 10 do 15 gdy PR<1 - dla PR>0

4) obniżenie poziomu limitu dla linków wychodzących z obecnych 34 do 19,

Osobiście najbardziej podoba mi się punkt 4. To świadczy, że system idzie w dobrym kierunku, a co za tym idzie, lepszej, większej mocy :tancze:

Możemy poznać harmonogram planowanych zmian?

Co się dzieję z MDD? Ostatnio straszny korek już kilka dni czekam na dodanie ponad 100 domen i ciągle są jako oczekujące.
Nie mając pewności którym posługujesz się loginem mogę jedynie domyślać się że ostatnie sprawdzenie Twoich stron nastąpiło w ciągu ostatnich 7 dni (sprawdzamy nie częściej niż co 7 dni tak jak w GotLink.pl).
Zostanie opublikowany w ciągu 48h.

Uwaga!

Trwa naliczanie nowego bonusu - Bonus za Domenę Główną

Bonus przyznawany jest dla serwisów na domenach głównych, regionalnych i funkcjonalnych z wyjątkiem domeny .tk (tak jak w GotLink.pl)

Wartość pełnego bonusu na dzień dzisiejszy wynosi 1000 punktów (będzie wzrastać!)

Pełen bonus otrzymują serwisy wyświetlające 10 linków systemowych których lokalizacje są zapełnione - przy niższych parametrach następuje proporcjonalne zredukowanie bonusu. Przykład:

- serwis zadeklarował wyświetlanie 10 linków systemowych, system zlokalizował 100 podstron i przydzielił im linki - bonus: 10x100=1000pkt

- serwis zadeklarował wyświetlanie 5 linków systemowych, system zlokalizował 100 podstron i przydzielił im linki - bonus: 5x100=500pkt

Bonus jest również powiększany o premie za kategorię erotyczną oraz obniżany za zbyt dużą ilość linków wychodzących oraz niski bl.

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Uwzględniając stare i nowe zmiany harmonogram przedstawia się następująco:

15 czerwiec - W, z 30% do 40% gdy W>34;

15 czerwiec - B, z 30% do 40%, ale nie więcej niż 0,4% za 1 bl poniżej 100

1 lipiec - obniżenie ilości linków systemowych z maksymalnej ilości 15 do 10.

1 lipiec - wzrost Bonusu za domenę główną z 1000 do 1500 pkt

1 lipiec - dodatkowy bonus dla userów TOP5 w kategorii domeny główne oraz staż (patrz GotLink.pl)

15 lipiec - W, z 40% do 50% gdy W>34;

15 lipiec - B, z 40% do 50%, ale nie więcej niż 0,5% za 1 bl poniżej 100

15 lipiec - ukończenie procesu autolinkowania dla najstarszych stron w systemie

1 sierpień - obniżenie limitu na ilość subdomen, z 15 do 10

1 sierpień - wzrost Bonusu za domenę główną z 1500 do 2000 pkt

15 sierpień - podwyższenie limitu site dla dodawanych stron z 10 do 15

15 sierpień - planowany wzrost Bonusu za domenę główną z 2000 do 2500 pkt

1 wrzesień - obniżenie poziomu limitu dla linków wychodzących z obecnych 34 do 19 (cięcie 50%)

1 wrzesień - podwyższenie cięcia z 50% do 70% gdy ilość linków wychodzących >34

1 wrzesień - planowany wzrost Bonusu za domenę główną z 2500 do 3000 pkt

Założenia bonusu dla userów TOP5 w kategorii domeny główne oraz staż przedstawiamy w najbliższych dniach.

1 lipiec - obniżenie ilości linków systemowych z maksymalnej ilości 15 do 10.

czy wraz z tym cieciem utnie pkt za domeny lub zmieni sie koszt przydzielonych linkow?

linki beda ucinane na chybil trafil? ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

czy wraz z tym cieciem utnie pkt za domeny lub zmieni sie koszt przydzielonych linkow?

linki beda ucinane na chybil trafil? ;)

ilości linków systemowych zostanie obniżona z 1-15, na 1-10; - zmiana dotyczyć będzie tylko nowo dodawanych serwisów i będzie przygotowaniem pod kolejną propozycję obniżenia limitu linków wychodzących...

A więc strony dodane do końca miesiąca będą działały na starych zasadach.

Zrób sobie Multilinka, a nie podlinkowywujesz każdy wpis z katalogu osobno, przy 10 wpisach to ok, a co jak będziesz mieć takich wpisów 100? 200? :)

Mam tych wpisów więcej tylko pewna osoba powiedziała mi, że mam to dawać grupami np. po 10 i za kilka dni znowu 10. Więc już nie wiem, czy wrzucić wszystkie na raz czy dawać po 10 np. co 2 dni. I czy ta liczna linków (zmniejszyłem ją do 50 zamiast 100) jest ok? Czy nie marnuję przez to punktów?

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

mozna zrobic cos z pobranymi podstronami z rozszerzeniem css?

pisalem juz o tym wczesniej, ale widze ze system dalej przydziela na nich linki

swoja droga w jaki sposob mogl te podstrony zliczyc??

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności