pala2222 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 to tak jak dać dziecku lizaka i za chwile mu zabrać - co za okrucieństwo Nie tylko nie lizak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Albo jeszcze trwa ta aktualizacja, albo jakaś dogrywka była, na kilku domenach skoki w gorę - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pww3 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 czy to mozliwe aby wyzerowalo mi PR za SWL-e, w ktorych jestem ? mialem kilka domen od 2 lat PR=3, ostatnio nawet PR=4 a teraz nagle PR=0 ????? nie mialem zadnych linkow wychodzacych, nic tylko SWL rotacyjne, na ktorych wiadomo ze czasem trafia sie spam czy mozliwe aby bylo to przez SWL czy to chwilowe zawirowania ostatniej aktualizacji i PR powroci ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 mozliwe - nawet dosc prawdopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Nie wiem jak u Was, ale u mnie dość sporo zmian zaszło w dniu dzisiejszym. Mówię oczywiście o wartości pageranku na stronach głównych. Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemandzowy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Tak zmienia się, nie tylko na stronach głównych. Taki prezent na nowy roku od Google. PR w górę pozycje w dół Mieszają w wynikach to i zamieszali w PR. Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Faktycznie, nieźle dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jak już będzie po to mówcie , kupie troche domen z PR barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ano, podstrony też zmieniają PR. U mnie głównie spadki w stosunku do poprzedniego update, choć też swojego rodzaju stabilizacja na pewnym poziomie. Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 To może być początek czegoś większego : podobno Google ma wprowadzić Caffeine po Nowym Roku (źródło : https://madein3w.blogspot.com/2009/12/googl...nowym-roku.html). Czyżby już zaczęło się? U mnie dwie strony ++, reszta bez zmian. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 U mnie prawie na wszystkich stronach PR dostało dodatkowe +1 Już dawno mam ten wskaźnik w 4 literach, na ciekawostkę się nadaje. Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Myslalem, ze zartujecie a tu faktycznie aktualizacja, Pio dostalo PR4 Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 potwierdzam u mnie kilkanaście stron na +, a to nam google niespodziankę zrobiło z updatem Czułem że coś sie dzieje bo gorzej sie strony indeksowały przez ostatnie dwa dni...myślałem że to związane z nowym silnikiem google czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 potwierdzam u mnie kilkanaście stron na +, a to nam google niespodziankę zrobiło z updatem Czułem że coś sie dzieje bo gorzej sie strony indeksowały przez ostatnie dwa dni...myślałem że to związane z nowym silnikiem google czy coś PR który pokazuje nam Gugiel to stan sprzed około 2 miesięcy Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Myslalem, ze zartujecie a tu faktycznie aktualizacja, Pio dostalo PR4 Hmm, nigdy wcześniej nie sprawdzałem PR forum PiO, wczoraj zrobiłem to 'przypadkiem' i już miało PR4. Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.