Suchjy Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Chciałbym wysyłać mailing do użytkowników moich kilku stron... A że mam tych adresów jakieś 8 k , obecny hosting nie daje rady (ograniczenia) . Więc tutaj mam pytanie, jaki hosting, chodzi tutaj o tani hosting tylko i wyłącznie do wysyłania mailingu najlepiej zakupić? Taki, żeby nie miał ograniczeń co do liczby wysłanych wiadomości dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Jakiś VPS lub krzak z allegro. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchjy Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Krzak z allegro? :> możesz rozwinąć swoją myśl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 taki hłosting za 15zł rok, który sprzedaje firma zarejestrowana jako zakład budowlany, lub spółdzielnia spożywcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchjy Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 pod jakimi frazami to szukac? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 szukasz hostingu, tak? to spróbuj może pod hosting Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 szukaj krzak... dżordż krzak! Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości. Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.