Skocz do zawartości

Pytanie n/t presell pages

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

I znowu mam pytanie.Piszemy unikalne arty do precli, przypuśćmy ze mam napisanych 10 unikalnych które dodam do precli a potem z tych 10 robię 5 łącząc 2 arty w jeden, lub biorę połowę pierwszego arta i połowę drugiego i w ten sposób powstaje następny art.

Czy coś takiego google nie uzna za duplikat ?

Dziękuję za wszelkie sugestie.

P.S. Proszę nie pisać o mieszarkach bo według mnie jest to porażka całkowita już wolę pisać od nowa ręcznie ale niestety nie mam na to za wiele czasu.

Nie bądźmy aż tak przewrażliwieni na punkcie Duplicat Content :) Nie przejmowałbym się tak bardzo opinią Google, nawet jeżeli uzna za DC, to napiszesz 10 nowych artykułów i po kłopocie. Ważniejsze czy po zlepieniu 2 w 1, artykuł nadal będzie miał sens, bo ogólnie ... warto pisac sensowne i wartościowe artykuły ;)

Pozdrawiam :)

unikalny wg encyklopedii: niespotykany, nietuzinkowy, będący unikatem; niepowtarzalny.

Chcesz mieć unikalny artykuł=musisz go napisać od zera, oczywiście można je mieszać i kombinować ale nie nazywajmy tego czegoś artykułem unikalnym. Wydaje mi się, że artykuły z mieszarek jednak coś tracą z drugiej jednak strony algorytm google raczej nie jest inteligentny tak że nie "rozumuje czytanego tekstu" wiec dobrze "przemieszane" artykuły też powinny być dobre dla Twojej strony.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Nie bądźmy aż tak przewrażliwieni na punkcie Duplicat Content ;) Nie przejmowałbym się tak bardzo opinią Google, nawet jeżeli uzna za DC, to napiszesz 10 nowych artykułów i po kłopocie. Ważniejsze czy po zlepieniu 2 w 1, artykuł nadal będzie miał sens, bo ogólnie ... warto pisac sensowne i wartościowe artykuły :)

Pozdrawiam :)

No będzie miał sens ponieważ już kilka artów tym sposobem zamieściłem i staram się zlepiać z 2 artów jeden lub z 2 połówek 1 ale w ten sposób aby dla człowieka miał sens.

Bardziej mi chodzi czy tym nie szkodzę w pozycjonowaniu ponieważ sam tekst zmienia się tylko pod tym względem ze jest przemieszany ale treść w sumie ta sama.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności