Xann Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 czy ktoś spotkał się z domeną co ma jaki kolwiek PR ale nie ma żadnego BL ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tak, dużo takich jest jak i nie setki. Wejdź na stare blogi, nawet zapomniane lub też strony na których jest jakaś treść a mają parę lat to same dostają jakiś PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 czy możesz mi podać przykład ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Pewnie jak się zrobi 301 z domeny z pr na domenkę bez żadnych bl, to złapie ona jej pr, ale szczerze to nie widziałem takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zarz coś poszukam chyba najłatwiej w blogach. Jakiś czas temu właśnie spotkałem blogi z PR3 z kilkuletnim stażem a po wpisaniu w yahoo linkdomain:......... nic nie znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 był bym ci bardzo wdzieczny Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jendak nic nie mogę teraz odnaleźć więc przyznaje Ci racje ale jeżeli znajdę trochę czasu to napisze co i jak. Zobacz sobie jakieś stare blogi w onecie itp one mają PR bez Bl z innych stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3rn3l Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ja mam jeden taki przypadek, że nowa subdomena ma 1 link ze strony zewnętrznej i dostała na dzień dobry PR3. Inne też mają linki z tych podstron i nic nie mają.... Linki sprawdzałem w yahoo i nie dowierzałem. Zainstalowałem na stronie webmasteratoolsa żeby zobaczyć BL w googlewebmasertools i faktycznie tak jest, że mam 1 link zwrotny ze strony zewnątrznej. Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 sprecyzuj gdzie ma być tych 0 linków ? w google czy w yahoo ? prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a po wpisaniu w yahoo linkdomain:......... nic nie znalazło Chodziło o yahoo jak widać. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 301 przenosi PR i jednocześnie ukrywa linki Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guszczyn Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 na logiczne myslenie wydaje mi sie ze nie bo pr niema wiele do gadania przy pr(niemowie ze wogole ale niewielkie) glownie pr to link link i jeszcze raz link i nic wiecej;) dotego wartosciowe linki:) wiek domeny ma tylko znaczenie w pozycji google;p ale nie do pr;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Panowie , chodzi mi o przypadek gdzie domenena nie ma żadnego BL a dostała jakiś PR , świadczyło by to że PR nie jest "tylko za linki" , nie mówie o przypadku z 301 Pytam bo może ktoś się spotkał kiedyś z domeną z PR a nie miała BL , jeżeli tak to fajnie by było jak by podesłał linka , jeżeli kiedyś się spotkacie dajcie mi znać jeżeli będziecie mogli , thx Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Xann: twoim zdaniem jak często Google odwiedza stronę do której nie prowadzi żaden link? Gdyby zawartość strony miała jakikolwiek wpływ na PR to czy aż taki żeby go podnieść o 1? Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Przecież jest wyraźna definicja algorytmu PageRank wraz ze wszystkimi wzorami matematycznymi, z których jednoznacznie wynika, że taka sytuacja nie jest możliwa (chyba że w wyniku np. opóźnień w aktualizacji, gdy wszystkie linki do domeny zostały usunięte, wyszukiwarka ten fakt uwzględniła, ale wartość PR nie została jeszcze uaktualniona). Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.