Xann Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 napatoczył mi się link , na temat użyteczności stron WWW (usability) https://interaktywnie.com/biznes/newsy/rapo...-stron-www-4780 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam. Zawsze to jakies informacje bedzie mozna wyciagnac z tekstu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 tekst w PDF jest dość ciekawy , warty przeczytania Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Swojego czasu jeden z moich serwisów znalazł się w raporcie użyteczności sporządzonym przez firmę Making Waves. Trzeba przyznać, że wdrożenie ich wytycznych powiększyło mi sprzedaż o ponad 50% przy tym samym ruchu. Dziś użyteczność postrzegam jako jeden z głównych elementów ecommercu. Polecam. Nawet, gdy trzeba za zbadanie użyteczności zapłacić. Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.