Hubert Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 przypadkiem udało mi się kupić domenkę PR5 z którą nie mam co zrobić ;-) Katalog darmowy, moderowany www.indigenes-themovie.com EDIT : jak się okazało, nie znam się i prawdopodobnie mogę sobie wsadzić PR w d*, nie mniej zapraszam do dodawania wpisów ;-) A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opis strony nie może przekroczyć 255 znaków. A nie przekraczam tych 255 znaków... Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me_ Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opis strony nie może przekroczyć 255 znaków. A nie przekraczam tych 255 znaków... Wyłącz JavaScript dla tej domeny i ruszy ;-) Darmowy katalog stron www, baza firm: https://katalogistron.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ta domena nie ma pr5 https://www.google.pl/search?q=info%3Awww.i...es-themovie.com Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opis strony nie może przekroczyć 255 znaków. A nie przekraczam tych 255 znaków... możesz napisać coś wiecej ?? nie mogę zreprodukować błędu A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Hubert czy mógłbyś dodać kategorie Zakupy on-line lub Sklepy internetowe ? Z góry dziękuję ! Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ta domena nie ma pr5https://www.google.pl/search?q=info%3Awww.i...es-themovie.com nie kminię .... ? mój toolbar, tudzież serwisy w necei pokazują 5 A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 pokazuje i owszem, ale ten PR mozna sobie w buty wetknac ile chcesz takich domen kupic ?? - moge ci nawet PL z fajna nazwa opchnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Jak sprawdzam statystyki kilkoma narzędziami to mam: Strona nie znajduje się w google, zatem albo nie została zindeksowana albo została zbanowana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 pokazuje i owszem, ale ten PR mozna sobie w buty wetknac ile chcesz takich domen kupic ?? - moge ci nawet PL z fajna nazwa opchnac więc gdzie leży mój błąd ? gdzie mogę "po waszemu" sprawdzić pr ? A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Strony faktycznie nie znajduje w google:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 przeciez zgredziasty podal linka ta strona byla przekierowana na ta co pokazuje zgred - ot cala historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiel Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 patrz na ilosc zindeksowanych stron w G w Y i na BL w Y bo takie domeny z PR10 widniejacym pare dni to ja Ci moge produkowac hurtowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bybek5 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ciekawe jak zaindeksują się wpisy ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.