Lukas_79 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 neon mial klopoty z hostingiem i niektore mialy spora przerwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Faktycznie, tak mnie to zaskoczyło, że aż sprawdzę całą listę 300 katów. ps. nawet jak strona była miesiąc niedostępna to powinna być jeszcze w indeksie. No chyba, że coś się pozmieniało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 neon mial klopoty z hostingiem i niektore mialy spora przerwe Jeśli jest jak mówisz, to powinny wrócić. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Tylko, że ten katalog nie miał kłopotów z hostingiem. Jutro posprawdzam resztę, ponieważ dzisiaj jestem śpiący. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ciekawe za co.. Chyba po prostu za ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ilość moim zdaniem nie ma żadnego znaczenia, ponieważ można mieć kilku moderatorów itd. Możliwością nie byłoby obrobić przez jedną osobę 70 sztuk katalogów. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Raczej miał na myśli, że tyle katalogów należy do jednej osoby, a jeden nie różni się zbytnio od drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Hmm, na moje oko to one się różnią przynajmniej wizualnie, więc chodzi zapewne o content? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ciekawe za co.. Za identyczną masówkę..... M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Oj... przejmujecie się moimi banami... Tylko 4 zbanowane katalogi. Ja znam powód. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 To podaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zet76 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 mam nadzieję, że to jakieś przypadkowe bany i , że nie nadchodzi rzeź szkoda by było tyle pracy na katalogowanie Portal informacyjny www.Nowin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all4seo Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Neon - codziennie moderujesz katalogi czy tylko raz na kilka dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 W zależności od moderatora, a mam obecnie trzech. Praktycznie codziennie moderują, jednak zdarzają się chwile w których są niedostępni np: 3-4 dni z powodu wyjazdu itd. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 https://www.wyhaczone.pl/ zarobiło bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.