noizo Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Witam. Zapraszam Was do obejrzenia i podlinkowania się w nowym katalogu stron. Dzisiaj 30/07/2009 strona została zgłoszona do google. Katalog jest ogólnie darmowy. https://www.bazastron.org Pozdrawiam i proszę o sugestie Internetowa Baza Stron - for sale www.katalogadresow.com - for sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ale zgłaszanie stron do Google nic nie daje... Musisz najpierw podlinkować i zaindeksować katalog/serwis ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizo Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Wszystko jest w trakcie. Dzisiaj skończyłem robić poprawki na stronie i w tłumaczeniach. Teraz zaczynam podlinkowywać. Już w kilku miejscach strona jest, ale tak jak mówię, dopiero od dzisiaj domena pojawiła się w linkach zewnętrznych. Powoli rozkręcam Pozdro Internetowa Baza Stron - for sale www.katalogadresow.com - for sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Masz jakiś błąd w katalogu. Ostatnie strony z najnowszych nie pokazują się w danych kategoriach ( ID 18 – 22 ) Sprawdź to ! Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizo Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Obecnie poprawiono kilka błędów związanych z wyświetlaniem się stron. Reklama działa. UWAGA, obecnie dodanie strony do bloku reklamowego trwa aż 10 dni. Można dodać 1 stronę jednocześnie!!! Internetowa Baza Stron - for sale www.katalogadresow.com - for sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Dobre rymy tam masz: (...)Ta strona jest zwiększona To chyba błąd w tłumaczeniu Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizo Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Heheheh... Gdzie to znalazłeś? Normalnie się uśmiałem Internetowa Baza Stron - for sale www.katalogadresow.com - for sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizo Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Od powstania katalogu minęło dokładnie 8 dni. Wpisów na stronie 207! Dziękuję Wam! Promocja Użyjcie kod 3Y5741 podczas rejestracji płatnej żeby dostać serduszko na stronie. Dla wybranych stron dodatkowe atrakcje! I jeszcze, Dodawajcie do swoich stron tagi! Można to zrobić tylko będąc zalogowanym! Internetowa Baza Stron - for sale www.katalogadresow.com - for sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dziękuję kolego za kodzik. Strona dodana. Pozdrawiam Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Proszę o kategorię muzyka Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Proszę o kategorię muzyka Kategorie stron Biznes i Gospodarka Kategorie stron Ezoteryka Kategorie stron Firmy wg Branż Kategorie stron GSM i GPS Kategorie stron Hobby Kategorie stron Informacje Kategorie stron Inne Kategorie stron Internet Kategorie stron Komputery Kategorie stron Kultura i Sztuka Kategorie stron Motoryzacja Kategorie stron Muzyka Kategorie stron Nauka Kategorie stron Polityka Kategorie stron Praca Kategorie stron Rozrywka Kategorie stron Sklepy Internetowe Kategorie stron Sport Kategorie stron Strony regionalne Kategorie stron Turystyka Kategorie stron Zdrowie i Uroda Tak na marginesie: Myślę że uporałem się z tłumaczeniem plików językowych. Zmieniłem system wyświetlania miniaturek na pageglimpse.com, teraz 99% miniaturek wyświetla się prawidłowo! Katalog jest ciągle linkowany. Kod 3Y5741 został wykorzystany 30 razy! Jeszcze trochę pozostało. Uwaga! W zanadrzu następny ciekawy projekt! Internetowa Baza Stron - for sale www.katalogadresow.com - for sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witam. Stronak dodana. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizo Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam po dłuższej przerwie, ale nie bez okazji Katalog od momentu pierwszego posta osiągnął na chwilę obecną 981 wpisów Myślę że 1000 będzie już za chwilę. Pomimo moich starań nie uruchomiłem wersji FreeGlobes całkowicie spolszczonej, chociaż wiem że jest. Całkiem dobrze wsadziłem Russian e-cards ;] Ja się nie chwalę a skromność to moja zaleta. Jak to bywa, obowiązki i sytuacje pochłaniają mnóstwo czasu i jedyne na co mnie stać zamiast poprawiania jakości to wyrzucanie spamowych wpisów. ... W związku z powyższą okazją 30 osób dostanie w katalogu wyróżnienie. Dodatkowo wylosowanych 6 osób "metodą lotto" otrzyma możliwość wstawienia wpisu z własnymi tagami, wpisem zrobionym z kodu html-css. Strona najciekawsza dostanie "okładkę" na froncie na 30 dni Ot taki mały teleturniej dla Was wymyśliłem. Kod 4ZBX78. osoby korzystające z kodu proszone są o wysłanie tytułu strony na mójnicknaforum@o2.pl (quiz) Zapraszam PRowców rzecz jasna ... Jako dodatek tylko dopiszę że akceptowane są domeny wyłącznie typu: https://domena.--- https://domena.---.pl https://domena-tematyczna.---.pl https://domena.pl (--- domeny typu .com .org .net .info .biz .edu .gov .regionalne) Pozdrawiam w końcówce pierwszego dzięsięciolecia 21 wieku Internetowa Baza Stron - for sale www.katalogadresow.com - for sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizo Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Osoby dodające strony Premium, proszeni są o edycję wpisów i poprawienie linków inną przeglądarką niż Firefox. Najlepiej Opera. Niestety obecny edytor ma problemy z FF. P.S. FF 3.5 na linuxie problemów nie ma Internetowa Baza Stron - for sale www.katalogadresow.com - for sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam. Po dłuiej przerwie, związanej z hackowaniem mojej strony, postanowiłem zmienić skrypt. Pożegnałem Freeglobes i zaprosiłem Arfooo. Obecnie wszystkie wpisy ze starej strony zostały zaimportowane. Dodawanie stron pozostało narazie bezpłatne. Obecnie w trakcie prac jest jeszcze tłumaczenie niektórych fragmentów strony. Grafika również ulegnie zmianie. Mam nadzieję że się Wam spodoba. Pozdrawiam i życzę szcześliwych świąt wielkanocnych. Internetowa Baza Stron - for sale www.katalogadresow.com - for sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.