D3eX Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Program posiada funkcje obcinania linków z opisu gdy takowy katalog nie posiada funkcji dodania linku ? Bo w danym przypadku chyba taka strona nie zostanie dodana. Nie dopatrzyłem się tej opcji. Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Nie powiada takiej funkcji. Skąd program ma wiedzieć czy link może być czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3eX Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Nie wiem skąd ale w narzędziu kojotka taka funkcja jest i myślałem ze tutaj też taka będzie. W każdym razie by się przydało takie coś. Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mptrzy.pl Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 edit: nie wazne, juz ogarnalem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Czy będzie kiedyś opcja automatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 a czy z ciężarówki można zrobić samolot? SL to dobry pól-automat. Dobre automaty pracują na zupełnie innych zasadach( silnikach i td). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 a czy z ciężarówki można zrobić samolot?nie oglądałeś Transformers 2?SL to dobry pól-automat. Dobre automaty pracują na zupełnie innych zasadach( silnikach i td).myślałem o jakimś dodatkowym płatnym module, no ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Da się tu zaimportować baze swoich katalogów z pliku txt? A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Z bazą katalogów da się w SL zrobić sporo rzeczy - odpowiada za to oddzielny moduł. W tym importować z txt i csv. Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 No tak, mam listę adresów jeden pod drugim, z tego co czytałem w helpie to można importować z pliku txt ale muszą być tabulatory jakieś, a zmiana tego pliku do rozszerzenia csv nic nie daje - niepoprawny układ pliku czy coś... A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LightAdder Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Tabulatory (dla pliku txt) lub średniki (dla CSV) są wymagane tylko w przypadku występowania wielu kolumn. Jeśli w pliku znajduje się tylko jedna kolumna, czyli lista adresów jeden pod drugim, to nie są wymagane separatory. Natomiast zawsze wymagany jest pierwszy wiersz z nazwami kolumn. Czyli dla pojedynczej kolumny adresów, wiersz ten powinien zawierać wyraz adres. Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 No ok, tylko niewiem czemu z 1200 zaimortowało mi 30 katalogow A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekT Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Może zaznaczyłeś, że ma nieaktualizować katalogów istniejących w bazie a tylko dodać nowe (przycisk NIE)? https://www.mesi.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Może zaznaczyłeś, że ma nieaktualizować katalogów istniejących w bazie a tylko dodać nowe (przycisk NIE)? I TAK klikałem i NIE Nawet usunołem wszystkie adresy z głównej bazy, bo myslalem że sie zdarzały powtarzające. To mi dodało tylko dwa... ehhh po pier... A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LightAdder Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Problemem okazały się niepotrzebne spacje na końcu adresów. Program uznaje takie adresy za błędne i dlatego importuje tylko 30 wpisów. W najbliższej aktualizacji zostanie to poprawione. Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.