someone Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Xann, nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Przykład pierwszy z brzegu:Piszesz paszkwil na daną firmę, dodajesz go do precla i dajesz 10k punktów z e-weblinka. Linki mają w anchorze nazwę firmy. Edit: drugi przykład: linkujesz stronę konkurencji na słowo "[ nierzetelni partnerzy ]" Odpowiem dlaczego tak uważam jak odpowiesz dlaczego dla Ciebie jest on nie szkodliwy. bo prawo tego nie zakazuje bo google mowi że to nie jest szkodliwe Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Pozycjonowanie samo w sobie jest działaniem na szkodę firm które wyprzedzamy. Może ktoś mądry napisze o ile pozycji można wyprzedzić konkurencję zanim to będzie "nieuczciwa konkurencja"? Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobol Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 "bo prawo tego nie zakazuje" Wyobraź sobie sytuację, że masz zajefajny ogródek. Nagle sąsiad stawia ci wielkie drzewo + brzydki płot na 2m. Za takie coś możesz pozwać (w procesie cywilnym) sąsiada, choć prawo nie zabrania stawiania płotów i sadzenia drzew. Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Pozycjonowanie samo w sobie jest działaniem na szkodę firm które wyprzedzamy. Tak ale samo w sobie nie jest nieuczciwą konkurencją. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 'Kobol' - pozwać możesz ale co Ci z tego przyjdzie ???? tu chodzi o czynności których prawo zabrania a nie powództwo cywilne bo ci sie nie podoba , a takich czynności w pozycjonowaniu nie ma Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 bo prawo tego nie zakazujebo google mowi że to nie jest szkodliwe A to ciekawe! Wskaż mi gdzie: -polskie prawo zezwala na działanie narażające na szkodę innych -Google mówi o tym że używanie SWL jest nieszkodliwe Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 'kila'teraz bądź tak miły o napisz mi jakie to czynności musze wykonać podczas pozycjonowania strony żeby zostały one uznane za czyn nieuczciwej konkurencji mam nadzieje ze pytanie nie jest dla Ciebie za trudne Przykład pierwszy z brzegu:Piszesz paszkwil na daną firmę, dodajesz go do precla i dajesz 10k punktów z e-weblinka. Linki mają w anchorze nazwę firmy. Edit: drugi przykład: linkujesz stronę konkurencji na słowo "[ nierzetelni partnerzy ]" Haha, Xannie, tak się spieniłeś, że aż Cie zatkało. No cóż, twoja merytoryczna odpowiedź świadczy o twoim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Wskaż mi gdzie:-polskie prawo zezwala na działanie narażające na szkodę innych -Google mówi o tym że używanie SWL jest nieszkodliwe można by pomyśleć, że skoro SWLe przekazujące PageRank wychodzą poza zasady Google, to wykupując na przykład rotacyjne linki i zgłaszając raport spamu można zaszkodzić konkurencji. Ponieważ jednak bierzemy większą ilość sygnałów pod uwagę, takie działanie na niekorzyść innych webmasterów jest skuteczne wyłącznie w teorii. dziwne ze tego nie wiedziałeś , tyle na forum i zadajesz takie pytanie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobol Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 'Kobol' - pozwać możesz ale co Ci z tego przyjdzie ???? tu chodzi o czynności których prawo zabrania a nie powództwo cywilne bo ci sie nie podoba , a takich czynności w pozycjonowaniu nie ma No jak to co mi z tego przyjdzie? Mogę taki proces wygrać i ukarać firmę, która zamiast konkurować próbuje mi sztucznie zaszkodzić a przy okazji odzyskać to co straciłem. Chyba o to chodzi w tym wątku ;-) Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 'Kobol' - wygrać mozesz jeżeli coś jest faktycznie szkodliwe a nie że tobie tak sie wydaje , proces nie opiera się na domysłach tylko na stanie faktycznym Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimfiztrik Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 "bo prawo tego nie zakazuje"Wyobraź sobie sytuację, że masz zajefajny ogródek. Nagle sąsiad stawia ci wielkie drzewo + brzydki płot na 2m. Za takie coś możesz pozwać (w procesie cywilnym) sąsiada, choć prawo nie zabrania stawiania płotów i sadzenia drzew. A właśnie, że zakazują. Przepisu określają jakiej wysokości może być płot/budynek na sąsiedniej działce, jeśli zabudowa jest od siebie oddalona na tyle, że mogłoby to przeszkadzać sąsiadowi. Do wybudowania powyżej określonej wysokości konieczna jest pisemna zgoda sąsiada Najgorszy blog na necie. by goorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Wg ustawy o nieuczciwej konkurencji takim czynem jest nawet działanie sprzeczne z dobrym obyczajem. Więc nie trzeba złamać prawa aby popełnić czyn nieuczciwej konkurencji. Art. 3. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest działanie sprzeczne z prawem lub dobrymi obyczajami, jeżeli zagraża lub narusza interes innego przedsiębiorcy lub klienta. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Art. 3. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest działanie sprzeczne z prawem lub dobrymi obyczajami, jeżeli zagraża lub narusza interes innego przedsiębiorcy lub klienta. nie jak tego artykułu nie mogę dopasować do pozycjonowania , co w pozycjonowaniu strony jest takiego co powoduje ze jest czynem nieuczciwej konkurencji ???? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Oj Xann, sam już się pogubiłeś w tych Twoich nielogicznych wypowiedziach. Czy fizyczna, prawna, jednostka organizacyjna, nieposiadająca osobowości prawnej czy ktokolwiek inny, przeznaczający punkty SWL na rzecz swojej konkurencji ma dobre zamiary? Moim skromnym zdaniem jest to celowe i świadome działanie na szkodę, więc jak inaczej jak nieuczciwą konkurencją należy nazwać taki czyn? Pomijam już fakt ze jest to Twoje zdanie to interesuje mnie dlaczego ten czyn jest szkodliwy ???? Odpowiem dlaczego tak uważam jak odpowiesz dlaczego dla Ciebie jest on nie szkodliwy. bo prawo tego nie zakazuje bo google mowi że to nie jest szkodliwe To Ty napisałeś że SWL są nieszkodliwe! Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.