jimbojim Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie bardzo się da wylogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 A czy to normalne, że u was w systemie pod jedną frazą jestem niby na 69 pozycji a w google rzeczywiście jestem na 2? multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazimierz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 E-mail od googlemon informujący że "Masz jeszcze 7 dni na doładowanie konta" wyglądał tak: <br /><b>Warning</b>: Smarty error: unable to read resource: "doladuj_email.tpl" in <b>/_smarty/libs/Smarty.class.php</b> on line <b>1092</b><br /> Nie jestem pewny ale chyba tak nie powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 właśnie, jestem ciekaw czym to jest spowodowane że w google pod jedną frazę jestem na top5 a w Waszym systemie top30?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniu Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nie do konca wszystko dobrze dziala ale mam nadzieje ze szybko poprawicie fajnie ze jest koljeny tego typu serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 zoreander, czy mając prywatny monitoring dla klientów i dla siebie muszę uzyskać takie pozwolenie? Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Co się stało z projektem? Problem z hostem czy coś gorzej? multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 U mnie działa, przynajmniej teraz . Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Nie działało Wyskakiwał komunikat "Home.pl" ale już jest dobrze multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxtrot Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Z projektem wszystko dobrze, trzeciego października była zmiana serwera, stąd chwilowe zawirowania. Jeśli kogoś interesuje co się dzieje na bieżąco to zapraszam na bloga serwisu: https://googlemon.pl/pozycjonowanie/ Co do niezgodności pozycji, jestem bardzo zainteresowany takimi przypadkami. Jeśli ktoś zauważy że pokazuje mu się pozycja inna niż w rzeczywistości to proszę o maila na adres info(a)googlemon.pl, można też skorzystać z formularza kontaktowego w serwisie. Googlemon - monitorowanie pozycji w Google masaż Lublin | szukasz hotelu w Lublinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deletor Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Moim zdaniem czepiacie się tej grafiki. Jak dla mnie to priorytetem nr 1 jest funkcjonalność i na razie nich się na tym skupi. Grafika nawet jak uboga to lepsza niż mocno przesadzona jakaś wypasiona. Co do funkcjonalności to na kilkanaście fraz pokazał tylko 2 poprawnie. Jak się postarasz zrobić to dokładniej i będzie dalej darmowy to będzie jednym z czołowych skryptów do takich rzeczy. Po za tym pytanko jak głęboko wyszukuje pozycji do którego miejsca? Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxtrot Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 @Deletor: serwis sprawdza 300 pierwszych pozycji dla każdej frazy (prawdopodobnie będzie więcej, na życzenie użytkowników). Jeśli chodzi o dokładność to poproszę o konkrety. Googlemon - monitorowanie pozycji w Google masaż Lublin | szukasz hotelu w Lublinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deletor Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jeśli pozostanie darmowy to dla początkujących będzie bardzo fajne narzędzie. Jeśli dopracujesz zgodność pozycji i dasz niewielką opłatę za korzystanie bez zbędnych punktów tylko dojście do strony to myślę że też się trochę osób skusi. Jak dla mnie nadal się bardzo podoba A im mniej grafiki jak dla mnie tym lepiej Przynajmniej szybko chodzi Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxtrot Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Czas odświeżyć temat. Od ostatniego razu przybyło: * raporty pozycji domeny (tworzy się link, można go komuś przesłać, oglądanie widoku nie wymaga logowania się) * pokazywanie pozycji z ubiegłych miesięcy * oprócz monitorowania ilości linków do całej domeny jest też ilość linków do strony głównej * sprawdzanie więcej niż pierwszych 300 wyników (do 1000) I wreszcie, być może najważniejsze: dokładniejsze sprawdzanie pozycji. Info o nowościach jest zawsze na blogu (blog jest o pozycjonowaniu i sprawdzaniu pozycji), na Twitterze i Flakerze. Zarejestrowani użytkownicy dostają info mailem. https://googlemon.pl/ Googlemon - monitorowanie pozycji w Google masaż Lublin | szukasz hotelu w Lublinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jest bardzo drogo za drogo by z tego narzędzia korzystać u konkurencji za te same pieniądze więcej da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi