mery_master Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam, Mam pytanie dla osób znających się na tworzeniu stron. Mam zaprojektowany taki wygląd pól input, czy jest możliwe takie użycie go w praktyce, jeżeli tak to w jaki sposób. Screen: Chodzi mi oczywiście o lekki cień w środku. Pozdrawiam Tanie loty z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 W CSS musisz ustawić background-image:url('adres/tla-z-cieniem.gif'); dla tego elementu input Darmowy dysk sieciowy 2-5GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 dać się da, ale w różnych przeglądarkach tekst może Ci jeździć w różne strony. Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 nie takie bajery da się zrobić w csie :-) Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aikmar Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 bez problemu uzyskasz taki efekt za pomoca CSS Masz layout do pocięcia? Wynajmij mnie! Koder XHTML, CSS ---> turbohtml.pl Darmowe plusy google!! google+1 Zobacz, wejdź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Zrób tak jak napisał Pavel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mery_master Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Dzięki udało się A czy w przypadku Select'a: Da radę coś takiego zrobić? Chodzi teraz nie tylko o gradient, ale również o przycisk rozwijania. Tanie loty z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Sprawdź jak to będzie pod safari wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Gradient uzyskasz, tej strzałki nie zmienisz, a przynajmniej ja tego nie potrafię. Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Z selectem robi się analogicznie. Są też jakieś skrypty w JS do modyfikowania w dowolny sposób selecta. Musisz poszukać, bo nie pamiętam nazwy tego ani linka. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 np extJS A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Selecta ogólnie trudno się styluje. O ile możesz zmienić kolor tła tyle grafiki już nie wstawisz (nio jestem 100% pewny), ze strzałeczką również nic nie zrobisz. [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 popatrz jak to jest rozwiązane na www.deviantart.com Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mery_master Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 extJS Jest z tego co wiem płatny... Co do strzałeczki to chyba nic nie wymyśle, ale nie wiem jak za pomocą CSS zrobić gradient w tle. Czy jest możliwość zrobienia tylko dla pierwszej pozycji, a później biała lista? ------wybierz z listy------- (to na gradiendzie ma pisac)*poczatek białej listy która jest rozwinieta* item 1 item 2 item 3 *koniec białej listy która jest rozwinieta* Tanie loty z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.