konrix Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Zapraszam do oceny mojego całkiem nowego katalogu www.mozg.hekko.pl. Krótka specyfikacja: - Darmowe wpisy - Dedykowany adres IP - Moderowany - raz na 48h - Zadbany - będę starał się go rozwijać w miarę swoich umiejętności - Dobrze linkowany - tak jak moje poprzednie katalogi, będę linkował ile się da Czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Gdzie sprawdzasz te BL, bo w yahoo jest BL=0 Edit. Zdążyłeś wyedytować posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 haha byłem pierwszy wcześniej katalog był pod adresem mozg.duu.pl i tam miał ponad 1k BL, teraz zrobiłem przekierowanie 301, ale jakoś BL nie widać na nowej domenie, może trzeba poczekać.. to samo tyczy się ilości zaindexowanych stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 moje dodane. Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 i bardzo dobrze myślę że na prawdę warto bo mam do tego katalogu duże plany i oczywiście cały czas go linkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.