google+1 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 weekend się kończy, a nowej wersji coś nie widać Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona. Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów. Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Hmm, jak dla mnie to jeszcze parę godzin do końca zostało. ;-) Pracuję prawie nad uaktualnieniem pomocy. Muszę wpisać jeszcze parę tematów i zrobić ze dwa filmy. Ale po południu lub wieczorem na pewno będzie dostęp do update. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
google+1 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 W takim razie czekam, bo po przeinstalowaniu Windowsa SEOBohater odmawia mi posłuszeństwa, a nie chcę bawić się w ponową instalację. Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona. Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów. Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 W jaki sposób odmawia posłuszeństwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
google+1 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Exception EOleSysError in module seobohater.exe at 0005EA1D Nie można odnaleźć określonego pliku. Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona. Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów. Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Sądzę, że pewnie nie instalowałeś pełnej wersji, tylko jakieś update i nie masz prawdopodobnie zarejestrowanych bibliotek gecko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam! Jakby co, zgodnie z obietnicą ;-) dostępna jest wersja 4.1.3. Wersja pełna, czysta (przy instalacji tej wersji stare dane zostaną wykasowane): ściągnij SB4. Wersja update niektórych plików (zbiory danych pozostaną nienaruszone): ściągnij. Nowości w tej wersji: - Testowanie dostępności stron katalogów, - Testowanie (masowe) wartości PR przy użyciu proxy, - Opcja resetu (wyzerowania) bazy adresów, - Ułatwiony wybór zbioru tekstów SB4 Edytora w ustawieniach projektów, - Uaktualniona pomoc. Dodane zostało także kilka filmów demonstrujących działanie różnych opcji. W pomocy są bardziej szczegółowe opisy nowych właściwości programu. Wersję "update" należy zainstalować w tym samym folderze, w którym była instalowana wcześniejsza wersja. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
google+1 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Super. Jak można zarejestrować program żeby nie był w wersji demo ? Oczywiście poprzednią wersję SEOBohatera wykupiłem. Kiedy będzie można dodawać pojedyńcze adresy do bazy danych ? Czy można jakoś zaimportować projekty z poprzedniej wersji programu ? Czy istnieje możliwość zaimportowania listy katalogów z poprzedniej wersji programu ? Pytam, bo nie wiem czym kliknąć w reset katalogów, czy też nie Czy przewidujesz jakiś dodatek do rejestracji w SEOKatalogach oparty na łamaniu captchy przez deatchbycaptcha + przez XR ? Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona. Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów. Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jak można zarejestrować program żeby nie był w wersji demo ?Oczywiście poprzednią wersję SEOBohatera wykupiłem. Witam Teoretycznie powinieneś dostać maila z kodami, ale być może byłeś w grupie osób, do której z różnych powodów maile nie doszły, bo zmieniły adres, itp. Kiedy będzie można dodawać pojedyńcze adresy do bazy danych ?Czy można jakoś zaimportować projekty z poprzedniej wersji programu ? W którejś z najbliższych wersji chyba zrobię import. Czy istnieje możliwość zaimportowania listy katalogów z poprzedniej wersji programu ? Pytam, bo nie wiem czym kliknąć w reset katalogów, czy też nie Resetujesz bazę, czyli czyścisz ją do zera, a potem importujesz swoją listę. Czy przewidujesz jakiś dodatek do rejestracji w SEOKatalogach oparty na łamaniu captchy przez deatchbycaptcha + przez XR ? Raczej tak. W ogóle myślę nad wprowadzeniem większej ilości automatyzmów. ;-) pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 W ogóle myślę nad wprowadzeniem większej ilości automatyzmów no no... brzmi jak zupełnie nowa polityka w systemie SEOBohatera... już nie mogę się doczekać. nadal nie dodałeś przycisku kasującego trwale "niechciany" katalog... a obiecałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 nadal nie dodałeś przycisku kasującego trwale "niechciany" katalog... a obiecałeś Sorry, wiesz jak jest... ;-) Ale dodam - jako przycisk oznaczania katalogu "do usunięcia", a potem opcję "usuń katalogi oznaczone do usunięcia". pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 W ogóle myślę nad wprowadzeniem większej ilości automatyzmów. ;-) Ta aktualizacja była by darmowa, za dopłatą czy jakaś osobna licka? Bo wstępnie byłbym zainteresowany zakupem SB, tylko chciałbym wiedzieć, bo jeśli trzeba będzie dopłacić/kupić osobną licencję to się na razie wstrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Kiedyś obiecałem użytkownikom, że update seo bohatera będzie darmowe i tego się trzymam. Aczkolwiek mam w zamyślę zrobienie jednej oryginalnej rzeczy w SB4 edytorze dając osobną wersję pro i być może wtedy taka wersja będzie kosztować parę złotych więcej. Ale to chyba każdy zrozumie, zwłaszcza, że teraz wystarczy zrobić coś tam i od razu życzyć sobie nie wiadomo ile. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiechan Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Mam problem z SB Edytorem. Po pierwsze mam kilka niezależnych tekstów z synonimami, chciałbym móc generować z nich teksty. Czy jest możliwość wklejenia ich wszystkich do edytora i oddzielenia ich określonym separatorem, tak żeby program skumał o co mi chodzi. Opcją dla tego wariantu byłoby powiązanie tekstu z tytułem (np. dla 3 tekstu od góry losuje tytuł również 3 od góry). Druga kwestia to problem z generowaniem tekstów - po dodaniu tekstu i opisu, co bym nie klikał, czego bym nie przestawiał cały czas generowany mam jedynie 1 tekst (oczywiście zadaje więcej do generowania). Jaka może być tego przyczyna? Pozdrawiam Śmiechan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ad 1. Każdy osobny tekst trzeba wklejać w osobny projekt. Potem ten projekt (zbiór) wybieramy w sb4, w ustawieniach odpowiedniego projektu. Czy to wersja demo? Bo w demo jest ograniczenie do jednego projektu. Ad 2. W wersji demo generowane jest max 10 gotowych tekstów. A jeśli nie, to tekst źródłowy jest mało unikatowy i program już nie znajduje nowych możliwości pomieszania, żeby osiągnąć odmienność w stosunku do już wygenerowanych tekstów. Może dlatego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.