arve_lek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam, Nie wiem czy pisałem o tym, ale raczej nie. Czy trudnym byłoby dorobienie funkcji dodającej synonimy względem zaznaczonego tekstu. Co mam na myśli ? A więc przykład: Ładna pogoda Zaznaczam cały tekst "Ładna pogoda" i pojawiają mi zdania, które wcześnie dodałem jako synonimy np. {Ładna pogoda|Ładna pogoda za oknem|Na dworze jest ciepło} dlatego idę pograć w piłkę. Taka funkcjonalność jest na pewno do zrobienia, bo już spotkałem się z nią. Jeszcze tak przy okazji: Będzie w przyszłości wprowadza opcja o której pisałem tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=782189 ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Podczas wypakowywania plików w celu aktualizacji SB Comodo straszy, w necie znalazłem zarówno informacje że to trojan jak i nic groźnego Podbijam - ciekawa funkcja przydałaby się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolny Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 przecież jest taka opcja https://www.youtube.com/user/Cyfropolis#p/u/5/xgoVsSvWFKA 7:20 zobaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nie, nie - chodzi o podmienianie określonych dłuższych fraz, jak teraz wyrazów, własnych przez siebie zdefiniowanych pojawiają mi zdania, które wcześnie dodałem jako synonimy no właśnie Na tym przykładzie {Ładna pogoda|Ładna pogoda za oknem|Na dworze jest ciepło} klikając + dodaj do synonimów, podpowiedzi uzyskasz tylko do "Ładna" Ciepło za oknem - chcesz uzyskać powyższy ciąg synonimów i lipa, przyłożysz kursor do Ciepło - nic, do oknem - nic. Nie uzyskasz wspomnianego Ładna pogoda|Ładna pogoda za oknem|Na dworze jest ciepło} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Myślę, że to powinno się dać zrobić. Dam warunek, jeśli jest zaznaczenie to biorę je pod uwagę, a jeśli nie, to tak jak zwykle. Zobaczę dzisiaj jak dobrze pójdzie, bo na tapecie mam na razie małą doróbkę jeszcze jednego trybu mieszania zdań. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Odpalał ktoś SB na linuxie z emulatora Wine? Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolny Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=777341 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Sorry strzeliłem swojaka ;/ Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaczek198 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam! Mam pytanko. Już tłumacze o co chodzi. Dodaje sobie katalog i oznaczam go "Czeka"(czeka na przyjęcie). Po kilku dniach dostaje maila z załączonym linkiem, powiadamiając mnie, że został dodany. I teraz muszę odpalić program, znaleźć katalog pod daną nazwą(oraz znaczkiem), a następnie określić go jako "dodany" i (co mnie bardzo irytuje) wkleić link z podstroną do twojego wpisu w danym katalogu. Czy znacie może jakaś szybszą metodę? Albo pomysł, aby dodać taką funkcje, która by to przyspieszyła ? Dzięki za odpowiedz, Robaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 W zasadzie, to przesunięcie statusu z oczekującego na dodany ma znaczenie tylko statystyczne (przynajmniej dla mnie - nie wiem jak u innych). Dla mnie jedyny pożytek z takiego linku do wpisu jest taki, że można go zaimportować do SB Pingera i zapingować. No chyba, że ktoś pozycjonuje komuś i musi robić raport. Więc jeśli działasz tylko dla siebie, to ja bym się nie bawił już w oznaczanie na zielono. Wystarczy, że katalog jest oznaczony, że do niego dodano, a link zapingować i po kłopocie. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja jeżeli wpis został zgłoszony,wysłany prawidłowo to zaznaczam jako dodany, a na to ze wpis zostanie odrzucony przez moderatora SB niema żadnego wpływu. A listę do pingowanie tworze się w notatniku z linków już do konkretnego wpisu.Przynajmniej ja tak robię, ale ja dodaje tylko do SEOkatalogow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 a do czego ci zaznaczanie tego w programie? JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 do filtrowania listy lista SEOkow sie zmienia bardzo szybko , raz w tygodniu robię sobie kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 maxpan, to nie bylo do ciebie lecz do robaczka, kliknalem odpisz ale znaim odpsialem juz obaj odpisaliscie JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaczek198 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Okey. Dzięki za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.