Regmen Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Witam! Nowy, z linkami bezpośrednimi, KATALOG Gry online - Programy - Katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 mógłbyś jeszcze tylko kodowanie zmienić... bo krzaczki wyświetla zamiast polksich znaków....... Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regmen Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 a moglbys napisac gdzie? Bo u mnie wyswieta dobrze. Gry online - Programy - Katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Regmen racja dobrze zmieniles widocznie bo domyslnie CNCat ma utf-8 ... a ja sie zasugerowalem mailem potwierdzjacym... Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regmen Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 no to spoko:) Wiec dodawac jak najwiecej Niedlugo powinien tam byc PR 4 z poprzedniej strony Gry online - Programy - Katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proks Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Witam! Nowy, z linkami bezpośrednimi, KATALOG https://www.katalog.vgb.pl/8 - to mi nie wygląda na link bezpośredni może się mylę, wtedy wyprowadźcie mnie z błędu. Żebym był dobrze zrozumiany - nie mam pretensji o strukturę katalogu, każdy ma prawo robić z własnymi stronami co mu się podoba, szkoda tylko, że katalog jest ogłaszany jak katalog z linkami bezpośrednimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 proks a najedz sobie kursorem na linki do stron, i co widzisz w pasku stanu? jej adres? to jest to link bezposredni... zastanawiam sie nad czyms innym - mianowicie sesje przy wchodzeniu do dzialow... czy sesje sa wylaczone tylko dla robotow czy wogoole nie sa wylaczone ? Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dido Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Mógłbyś się też pozbyć sesji oraz zrobić mod rewrite kategorii. Inaczej nie ma co liczyć na indeksacje i jakiekolwiek korzyści z posiadania linka w tym katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 proks a najedz sobie kursorem na linki do stron, i co widzisz w pasku stanu? jej adres? to jest to link bezposredni... A to chyba nie jest za dobry przyklad. Taki link wcale nie musi byc bezposrednio bo na pasku stanu mozesz wyswietlic to co tylko chcesz. Wiec nic nie stoi na przeszkodzie aby pokazac tam adres strony do ktorej prowadzi niebezposredni link. Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 w sumie pozycjonuje przez dodawanie do katalogow... nigdy sie z tym nie spotkalem... a moze nie wiem, ze sie spotkalem :] zawsze sie oplaca zagladac w kod strony bo moze byc rel="nofollow" Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 BD masz racje, no ale zakladam ze az takich kombinacji nie robia... zawsze mozna przeciez kliknac na link prawym klawiszem i wybrac wlasciwosci i widac Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proks Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 proks a najedz sobie kursorem na linki do stron, i co widzisz w pasku stanu? jej adres? to jest to link bezposredni... No.. coś sobie chyba faktycznie przekombinowałem, linki są jak trzeba. Natomiast jak nie wchodzi się do kategorii po drzewie i skorzysta z funkcji szukaj link otrzymuje taki właśnie adres docelowy jak przytoczyłem wyżej https://www.katalog.vgb.pl/8 . Pewnie jakiś krzak w skrypcie, bo nigdzie się tą drogą nie zajdzie, ale to już mniejszy problem.Jeżeli w jakiś sposób podniosłem niechcący ciśnienie autorowi postu, to oczywiście w tym miejscu przepraszam :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 funkcji szukaj no to lekkie nieodorobienie :] Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.