Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Od dzisiaj katalog GigaDownload.boo.pl działa na nowym skrypcie - SEOKatalog! Zmieniłem skrypt ze względu na sposób moderacji wpisów w skrypcie FreeGlobes, w SEOKatalogu moderuje się szybciej, lepiej i wygodniej. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Strukturę kategorii wziąłem z katalogu directory.gigadownload.net.pl, jednakże nie skopiowałem kategorii, które nie cieszyły się popularnością. Proponowanie nowych podkategorii będzie aktywne jeszcze przez tydzień. No dobra, ale co z tamtym katalogiem? Katalog oparty o FreeGlobes zostanie przeniesiony na jakąś subdomenę w *.gigadownload.boo.pl. Gdy uporam się w stopniu zadawalającym to roześlę mailing do użytkowników katalogu o zmianie reguł i zmianie url'i wpisów. Ten katalog nie będzie różnił się tylko skryptem, zmieniam też metodę moderacji na trochę ostrzejszą, czyli jak w "directory". To chyba tyle ode mnie, jakbym zrobił jakieś błędy przy zmianach to proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwic Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Przy probie dodania otrzymuje komuniakt, ze opis za krotki. Jednak ani w komunikacie, ani w regulaminie nie jest okreslone ile wpis powinien miec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 W regulaminie napisałem - 150 znaków. Edit: przepraszam, napisałem w "jak dodać wpis?". Jutro dopisze to też do Regulaminu. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 troche nedza - ktos dodaje wpis - a ty sru to na subdomene subdomeny ludzie linkuja wpisy i spora energii pojdzie na marne - tak sie nie robi - lepiej bylo zamknac dodawanie wpisow jak juz masz dosyc zmagan a na nowy pomyslec o jakiejs fajnej domenie to takie moje zdanie - ale wybor skryptu sluszny patrzac z perspektywy kilku tygodni zabawy (choc na FG zlego slowa nie dam powiedziec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Można jeszcze zrobić import - podeślij mi sql bazy danych z tego FG to zobaczę co da się zrobić Z otwartego i qlweba da się importować bez problemu ale struktury FreeGlobes jeszcze nie widziałem... iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Na tym freeglobesie i tak mam syf totatny, poza tym nie było podziału na podkategorie. Nawet już miałem czasami dość jak przy stu wpisach pod rząd musiałem zmieniać podkategorię... A co do linkowania wpisów - nie widziałem, aby ktoś podlinkowal swój wpis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 ...ponad 50 YBL... Popraw błąd na stronie głownej bo 50 BL to chyba nie tak dużo i zajrzyj do PA czekają na ciebie moje wpisy Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 kmike - oops... poprawiłem. Przez ostatnie dwie godziny byłem popracować na działce, za chwilę część wpisów sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiciu Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Co to za skrypt SEOKatalog ? Darmowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Tak, SEOKatalog - płatny, 122zł brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 pod IE mam rozjazd całkowity Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A faktycznie, już wgrałem oryginalnego thema i zobaczę co nie tak zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ładny SWL ^^ Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 To już lepsze niż napakowanie całego katalogu reklamami, wyciąganie kasy za wpis czy farma linków do zaplecza, czyż nie? Poza tym był tam od zawsze, Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azer Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Już gdzieś pisałem nt tego skryptu na tym forum, i pisałem, że mi się podoba. Również GigaDownload.boo.pl jest fajnym, łatwym w obsłudze katalogiem. Jeśli chodzi o kolor to zieleń jest jednak najlepsza, podjrzewam że ciemna czerwień też by się wmiare ładnie wkomponowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.