Skocz do zawartości

Rozdam linki za darmo!

LuckySpamer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, robię testy odnośnie pozyskiwania BL oraz indekacji.

A ze potrzebuje wielu stron na rożnych IP (samemu bedzie mi trudniej), to zawracam sie do was z propozycja.

Podlinkuje każdemu zainteresowanemu do 100 stron (moze to byc 100 subdomen na 1 domenie, albo kazda strona na osobnej domenie lub jeszcze inaczej). Wraz z nazwami domen możecie podać interesujące was frazy (1 fraze dla 1 strony).

W zależności od ilości chętnych... zamierzam rozdać 1000 - 5000 (stałych + rotacyjnych) linków dla każdej strony - niektóre z linków będą wartościowe. Myślę ze dobry site możne z tego wyjść.

Linkowanie rozpocznę praktycznie od razu po zgłoszeniu. Pierwsze zindeksowane strony mogą być widoczny już po kilku godzinach od startu.

Ciężko mi jest powiedzieć jak długo site się utrzyma w google, ponieważ dopiero zaczynam indeksować tym sposobem.

Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu:

P.S. Najlepiej niech to beda całkiem świeże, niezaindeksowane storny.

PW (zagladam przynajmniej raz dziennie)

99f@wp.pl - kilka razy dziennie

GG: 2019406 - bardzo często online (tryb: niewidoczny)

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności