michal1983 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Proszę o ocenę mojej strony tv lcd Wiem że dużo jej brakuje, ale proszę o opinie w szczególności na temat : grafika - co według Was powinienem w pierwszej kolejności zmienić? funkcjonalność - czego Wam brakuje? koncepcja - czy według Was taki projekt ma szanse zarabiać więcej niż 100-200 zł miesięcznie. W szczególności proszę o opinie nt działu Telewizory LCD, reszta na razie to tylko szkielet pod roboty i będę ją robił pod dział tv. Z góry dzięki za wszystkie konstruktywne krytyki zarabianie w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszaqq Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ale na czym ma zarabiac ? grafika lezy :/ kup jakis projekt za 100-200zl porzadny i przyjemny dla oka, bo to co jest teraz to jest takie bardzo a'la 1997, no i jakas fajna szukajka (wielopolowa) gdzie wybierasz sobie np przekatna, pozniej producenta, itd i klikasz SZUKAJ i znajduje ci model(e), musza byc dobre aktualne opisy sprzetu, i dzial nowosci o LCD ale tutaj juz musisz grzebac duzo w necie na stonkach egn. a najlepiej to jakich .jp albo wrecz koreanskich/tajwanskich bo to wszystko przeciez i tak stamtad sobie do nas jedzie, tam jest projektowane i produkowane Wedding Photography Edinburgh Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj UK Websites Directory - UK Only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rf13 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Sam skrypt jest ok, widzę że w stopce masz nawet mapę strony - to b. dobrze. Ale tak jak kolega napisał - grafika leży (spójrz na podstronę Kontakt). Albo idziesz w minimalizm i przejrzystość albo w estetyczną dedykowaną grafikę (teraz jest pomiędzy). Powodzenia. wynajem wynajem wózków widłowych rental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guszczyn Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 kolejny klon ale jakos biednie sie prezentuje tak jak koledzy wyzej mowia;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1983 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dzięki za wszystkie komentarze. Postanowiłem wykorzystać darmowy na razie template i wczesna wersja beta wygląda tak : https://www.zanim-kupisz.com/test/ Jak Wam sie podoba? Czy nie wydaje Wam sie że ten layout jest jakby trochę za ciężki (mi się podoba, ale...)? zarabianie w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 nie podoba mi się domyślny styl linków oraz czcionka, które przypominają mi stronę zrobioną w frontpage express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1983 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ok, nowa grafa, może lepsza, juz zaimplementowana, jeśli ktoś chciałby skomentowac serwis po zmianach - BARDZO PROSZĘ! link w podpisie aha, wiem że dział gps nie działa, brak czasu niestety więc na razie to co przynosi największy ruch. zarabianie w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.