Maximus Marius Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Tak pięknie słońce świeciło od samego rana , sprawdzam pocztę i jak bym dostał śnieżką w twarz Cytat: Your account has been disabled for Terms of Service violations.Specifically, the clause you violated is: Customer agrees to not engage in activities pertaining to Black Hat SEO, Spamdexing, and so-called "Scraper sites." These can all have a severely detrimental effect on server performance and are not permitted. You must find hosting elsewhere. We will not re-enable your account under any circumstances. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 ['] ;P Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Łączę się z Tobą w bólu- mnie też kiedyś to spotkało Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogii Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 oj nieładnie Black SEO uprawiać Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 "zawijam kiece i pod inny hosting lece" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ale gdzie pierwsze ostrzeżenie ?? Przeszukałem pocztę i nie widzę. W skrócie : bywa. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dreamhost nie ostrzega. Mnie wyrzucili bo generowałem za duże obciążenie. Kiedy im powiedziałem, ze zmniejszę to mi oznajmili, ze za późno. Albo plan indywidualny (7Xdrozszy) albo bujam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrandPL Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 nie wiem jakie macie plany, jak generowalem za duze obciazenie to przeniesli mnie na inny serwer dopoki nie poprawilem skryptow Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 dreamhost to globalny odpowiednik naszego home. poprawcie mnie jeżeli się mylę, za nic bym tam nic nie postawił. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 oni bez uprzedzenia wyrzucają z serwera. edit : literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmarek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 może i odpowiednik home, ale home od tak nie wywala... można z nimi wmiarę normalnie porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja tam w sumie nie mam im za złe, zapłaciłem jakies 10$ wiec nie mogę oczekiwać że BOK potraktuje mnie poważnie. Jaka płaca taka usługa Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 uważam zę to Twoja wina bo pewne hostingi omija sie szerokim łukiem Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 mnie też kiedyś to spotkało. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Elo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Dreamhost się nienadaje na zabawy blackhatowe praktycnzie każdy się o tym przekonał Na szczęście jest masa innych porównywalnych cenowo miejsc gdzie mozna szaleć do woli seo is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.