kruzyk Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 pneuma :shock: Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 A umnie nadal jest komunikat: Query failed : SELECT * FROM `linkor_links_cache` WHERE site LIKE "domena.pl" AND updatetime > 1121876311 U wszystkich pozostalych dziala czy ktos ma jeszcze taki problem jak ja?? Co sadzicie o tym zeby na razie usunac wpisy linkora ze strony (dopoki nie naprawia usterki) - wplynie to jakos niekorzystanie na pozycje? (imho nie, ale wole zapytac ekspertow ) Pozdrawiam, Marek karmy karma sklep zoologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 wplynie to jakos niekorzystanie na pozycje? no jeżeli ten stan dłużej potrwa to na pewno wpłynie niekorzystnie a jeżeli posiłkowałeś sie tylko linkorem no to :cry: Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżyszla Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 czy ktos ma jeszcze taki problem jak ja?? Tak, ale ja dopiero się zarejestrowałem i trudno mi coś się wypowiadać bliżej. mgr inż. Dżyszla Zadbaj o chłodzenie komputera w lecie - utrzymaj właściwe temperatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No to wtedy możesz powiedzieć: BAAAAAAAAANDŻIIIIIIIIIIII ;-) Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 nadal lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoriew Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Na przeczekanie można skopiować linkor. txt na twardziela i wrzucić z powrotem na serwer. Zmieni się data i linki będą się wyświetlać prawidłowo. Nowe pobierane są co 24 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 U mnie wszystko wporządku Używacie wersji pod php czy html ?:> Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Gregoriew dobrze Wam radzi ........ Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Mi sie wyswietla dobrze wiec zostawiam... i tak na razie mam 1 punkt Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Odnośnie Linkora... Chyba gdzieś było wcześniej wpomniane, ale przypomnę: Serwisy Używające Projektu "Linkor" Mogą Zostać ZablokowaneInformujemy iż wybrane serwisy używające na swoich witrynach skryptu z darmowego projektu „Linkor” (https://linkor.pl) mogą zostać zablokowane przez naszych administratorów. Poniżej przedstawiamy szkody jakie powstają w wyniku użytkowania skryptów. 1.Możliwość dodania całych podsieci adresów IP serwerów danego usługodawcy do list spamowych np. W wyszukiwarkach internetowych. 2.Podczas gdy serwery projektu nie działają, serwery usługodawcy u którego jest umieszczona witryna zawierająca skrypt generują ciągłe zapytania do serwerów projektu, przez co bardzo mocno obciążają platformy serwerowe usługodawcy. 3.Linkowanie witryn w taki sposób jest zabronione przez regulaminy wyszukiwarek. Mi się podoba ich decyzja. Cieszę się, że moi sąsiedzi na serwerze nie mają Linkora. A kto wie, może faktycznie Google kiedyś zbanuje IP serwera, ale na razie nie jestem do tego przekonany. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 W ten sposób stracą tylko klientów i tyle. Zawsze znajdzie się hosting, który będzie linkor, linkuj friendly. Poza tym, jeżeli faktycznie zaczęłyby się sypać bany za używanie tych systemów, to sami webmasterzy wypier..ą je w kosmos. Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.