FiKaS Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 może warto by pomyśleć o koncie SEO = spora pula IP + nielimitowane ilości i wielkości baz danych + duuuży transfer ? Na pewno znalazłoby się paru chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 ja tez. ale przede wszystkim chciałbym zapłacić za swojego VPSa i jakos nie oge bo mi nie przysłano FV, ani mejla kiedy mam zapłacić - czekam 13 dni a zgłoszenie na teredo juz wiiisiiiii dlugo. W sumie mnie to na reke ale nei chce nagle miec wyłączonego VPSa (pejto.pl) Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webh.pl Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 zgred, nie obsługujemy klientów TEREDO. Oczywiście wspomne Sebastianowi o tobie :-) może warto by pomyśleć o koncie SEO = spora pula IP + nielimitowane ilości i wielkości baz danych + duuuży transfer ? Zastanowimy się nad taką usługą, mimo wszystko w chwili obecnej jest to nie możliwe. Też bym coś chętnie wziął hurtowo jeśli każde następne konto było na innym IPku Jak konto = Inne IP to też chętnie skorzystam. Dzisiejszego wieczoru będzie dostępne 3 adresy IP dla tej usługi. Jeżeli pragną Państwo, by każde następne konto było na innym adresie IP proszę o kontakt via ticket (poczta@webh.pl). proszę jeszcze napisać ile by kosztowało kupienie unikalnego adresu IP W przypadku usługi shared hostingu nie udostępniamy klientom adresów IP. Pozdrawiam i zachęcam do skorzystania z oferty. webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 a jakie jest zróżnicowanie tych 3 IPików ? bo jeśli wyglądają tak: XXX.YYY.ZZZ.1 XXX.YYY.ZZZ.2 prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webh.pl Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 1 adres: xxx.yyy.xxx.172 2 adres: xxx.yyy.xxx.120 3 adres: yyy.zzz.xxx.153 Dostępny kolejny adres ip 4 adres: xxx.yyy.xxx.171 Pozdrawiam webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Czyli blok C ten sam Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webh.pl Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Adres 3 jest z innej klasy niż pozostałe ;-) webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Mam pytanie, co oznacza to: Maksymalna ilość połączeń do serwera www: 30 ?? Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webh.pl Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam, maksymalna liczba połączeń oznacza, ze w jednym momencie 30 osób może pobierać jakiś plik, kolejnych 5 przechodzi na łącze zapasowe (128kbps), a kolejne już otrzymują komunikat o przeciążeniu serwera wirtualnego. Pozdrawiam webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja ze swojej strony mogę polecić firmę, hostuję u nich mały projekt i jestem zadowolony. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam,maksymalna liczba połączeń oznacza, ze w jednym momencie 30 osób może pobierać jakiś plik, kolejnych 5 przechodzi na łącze zapasowe (128kbps), a kolejne już otrzymują komunikat o przeciążeniu serwera wirtualnego. Pozdrawiam Czyli też maksymalnie 30 osób może przeglądać stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webh.pl Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Nie, liczba osób przeglądających stronę może być o wiele większa... Ładowanie strony trwa zaledwie kilka sekund przez co połączenie to je zwalniane dla innego usera podczas gdy ty np. czytasz jakiś artykuł lub się wypowiadasz. Pozdrawiam webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 A ile można podłączyć domen bądź subdomen? Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webh.pl Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam, nie ma limitu na domeny/subdomeny. Pozdrawiam webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Cena niska, ale czy oferta atrakcyjna... gwarantowane uptime ~97 to jak ktos juz obliczyl na wht dopuszczalnt dzienny off ~40 minut. Malo kto wytrzyma nerwowo taka sytuacje. Gdyby cena wzrosla 10cio krotnie ale uptime wynosil ~99% oferta bylaby bardziej atrakcyjna Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.