fuser Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 publiker tyle nie wysle - bo oprócz wysyłki ma jeszcze inne zadania w cronie ... Niektórzy mają po 10000 wysyłki na dzień. Mi też pisałeś to samo, a mam aktualnie 6700 i rośnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 fuser a jak masz ustawione sprawdzanie opublikowania?? Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuser Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 fuser a jak masz ustawione sprawdzanie opublikowania?? Standardowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
purzyk Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 A czy w publikerze jest opcja listy adresow opublikowanych wpisow w prywatnej bazie wordpress? w staystykach pokazuje mi tylko do ktorych blogow dodal, natomiast nigdzie nie ma eksportu calych adresow wpisow ja kto sie robi w tym programie? help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Paco Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam. Otóż jestem nowy w świecie optymalizacji oraz e-biznesu. Dopiero zaczynam swoją przygodę. Jak narazie mam jeden swój portal hobbistyczny niska konkurencja (~400 uu dziennie zarabia srednio 1,5eudziennie) bez pozycjonowania lecz zastanawiam się nad zakupem publikera. W niedługim czasie mam zamiar postawić kilka katalogów na SEOKATALOG oraz postawić kilka precli. Otóz mam pytanie, czy do Publikera potrzebuje osobny server VPS jak wyczytałem co wiąże się z dużymi kosztami a ja mam bardzo niski budżet !!! czy mój Server wirtualny 3gb poj / 35 gb transfer mies wystarczy żeby publiker mógł zająć się kilkoma stronami? Oraz czy kupując publikera przyda mi się jeszcze jakiś program (nie licze omniadd bo poza moimi funduszami) ktory mi się przyda do pozycjonowania stron, czy wogole kupno programu zeby wypozycjonowac sobie kilka stron jest nie oplacalne. Dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jak masz niski budżet i nie masz konkurencji (albo myślisz, że nie masz) to olej soft i odkładaj kasę. Samo kupno publikera to nie wszystko. Najlepsze przepisy kulinarne na smaczne dania obiadowe. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Paco Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 tzn konkurencja jako-taka jest ale myślę że w top 10 na frazę gołębie lub gołębie pocztowe nie jest trudno. Własnie u mnie jest ciężko z odkładaniem pieniędzy często trafiają na jakieś nie potrzebne używki ;p i chciałbym je zacząć inwestować a nie tracić zastanawiam się nad zakupem licencji seokatalogu publikera oraz seobohatera, w późniejszym czasie jak coś się zacznie rozkręcać nie widze problemu zeby dokupić omnisoft oraz vps, lecz teraz gdy mam jedna strone + forum + teraz zaczynam zakladac katalog tematyczny na arfooo to kupno vpsu za 100zl/ mies wydaje sie za dużym wydatkiem ale co z tym serverem uciagnie publiker? Ja nie liczę na nie wiadomo jakie efekty, lecz sam jestem zbyt leniwy zeby wszystko ogarnac samemu dlatego potrzebuje jakis program co bd dodawał strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jak już masz rzucić kasę to kup Publiker. Olej Addera bo szkoda czasu, chociaż na gołębie pocztowe to kto wie. Najlepsze przepisy kulinarne na smaczne dania obiadowe. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Paco Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 @up tak też własnie myslalem o publikerze tylko cały czas mi się mylą te dwa programy ;p To do publikera potrzebuje jakis specjalny VPS czy mój virtualny hosting 3gb/35 gb limit/mc da rade obsłużyć 2 stronki na publikerze. Pozatym prosił bym was o jakąś radę na początek oraz o odpowiedzi na moje wcześniejsze pytania, bo jak wiecie początki są trudne a ja cały czas czytam i uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnar23 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja nie pomoge, ale tylko dam znać że wyszedł wczoraj update do 2.6.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Slawexsdz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 publiker tyle nie wysle - bo oprócz wysyłki ma jeszcze inne zadania w cronie ... Niektórzy mają po 10000 wysyłki na dzień. Mi też pisałeś to samo, a mam aktualnie 6700 i rośnie... Na jakim hostingu masz postawionego Publikera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi99 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam, jak wyczyścić zadania cron w bazie mysql publikera? bo u mnie coś się stało że mam 64 karty w Zadania cron z Logowanie do precla WordPress Precel: https://skuteczny.eping.pl/ i od wczoraj nic publiker nie robi tylko się tam loguje w koło trzeba to jakoś skasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuser Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na jakim hostingu masz postawionego Publikera? iq.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dlaczego jak skrypt dodaje do kilku kategorii w jednym katalogu to zawsze daje ten sam tytuł, pomimo ustawienia wielu tytułów dla danej strony? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Uważam, że to bardzo dobry program. Właśnie go testuję. Na początku trochę się nadrapałem w głowę co do czego, ale po 10 minutowym instruktażu program śmiga aż miło patrzyć w statystyki. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.