designgraf Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 UWAGA: Zaczyna brakować tekstów wysyłanych do precli w tej grupie. Dla 15 precli brakuje tekstów, więc wysyłanie do nich wpisów dla tej grupy zostało całkowicie wstrzymane. Dodaj nowe teksty do grupy, a następnie użyj przycisku, aby odblokować wysyłanie tekstów do tych precli.Pamiętaj, aby najpierw dodać nowe teksty, a dopiero po tym użyć przycisku. U mnie codziennie wyskakuje taki komunikat, i wyłącza linkowanie. Pisałem do autora skryptu ale cisza. Mam projekty które od pół roku nie mogę skończyć. Teksty oczywiście mam od 1 - 3 i od 800 - 1500 znaków, więc niby wszystko ok. Wejdź do generatory i wyłącz "wysyłaj pojedynczy tekst tylko jeden raz do precla" Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 czy ktos kiedyś miał podobny problem? zainstalowałem pomyślnie wersję 2 a po przejściu na stronę panelu otrzymuje błąd: Fatal error: Class 'CSimpleConfig' not found in /home/*****/domains/*****/public_html/pub/applications/publiker-admin-app/config/config.php on line 0 Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elias Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 WItam, mam pytania odnośnie manualnego dodawnia do katalogów: 1. dlaczego w 25 % przypadków nie widzę captchy do wpisania ani nic ? 2. Czasem po wpisaniu capchy i naciśnięciu wyślij zamiast informacji otrzymuje puste okienko, jak to interpretować? 3. DLaczego są dwa okienka skoro w obu pojawia się to samo? Ten sam wpis do tego samego katalogu. Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erjo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam Przenioslem caly katalog publikera z jednego katalogu do drugiego na home.pl Zmienilem w cron.php sciezke dostepu na nowa i niestety nie dziala jaki moze byc problem ?? czy ktos ma na home.pl publikera jesli tak to prosze o rade i czy wywloanie crona w pliku cron.php powinno wygladac tak: <?php file('https://www.pearl-beauty.pl/images.............'); ?> niestety mi nie dziala po przeniesieniu jakies wskazowki ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 tak, napisać na suport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja bym jeszcze dodał przeczytanie manuala Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elias Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Czy da się gdzieś w bazie danych znaleźć wykaz linków z bazy prywatnej / publicznej? Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erjo Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Przeczytalem manuala ale cos jest nie tak czy ktos z was przenosic kiedykolwiek publikera z katalogu do katalogu na serwerach home.pl ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wyglada to tak samo jak przy przenoszeniu na inny serwer, czyli zapewne potrzebujesz nowy klucz, przeprowadzic swierza instalacje itd. wiecej masz w manualu lub tu -> https://www.twardy.org/seo-2/publiker-przen...erwer-i-domene/ Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Hej, table pingów bazy danych ma ponad 3 000 000 wpisów, pingowanie mam ustawione na 14 dni po 2 razy dziennie, 14 projektów i miesiąc pracy, czy Wy też macie takie ilości rekordów w bazie? ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 publiker_as_ping_stats możesz spokojnie wyczyścić SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 publiker_as_ping_stats możesz spokojnie wyczyścićthx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Rozumiem, że w pubikerze można zagnieżdzać synonimy w postaci: {tekst 1|{tekst2 wersja 1|tekst 2 wersja 2|{bonus tekst1|bonus tekst2}}} ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dokładnie tak. Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasssman Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A ja mam takie pytanie - mamy jeszcze starą wersję Publikera (1.x), czy opłaca się aktualizować do wersji 2.x? Jak jest obecnie ze skutecznością publikera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.