Wojciech Łuczak Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam Przymierzam sie do postawienia kilku katalogów i chciałbym Was zapytać z jakiego rzędu miesięcznym zużyciem transferu powinienem się liczyć. Katalogi postawie na skryptach: mini i freeglobes. Z góry dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 to zależy od ruchu, nie da się tak ocenić, jak nikt Cię nie odwiedza to mało, jak robot zaczepi się i zapętli to może jednego dnia cały zapas zjeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak to będą jakieś typowe miniacze, to 5 gb miesięcznie wystarczy na 2-3 katalogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie żebym miał się śmiać, ale Jak to będą jakieś typowe miniacze, to 5 gb miesięcznie wystarczy na 2-3 katalogi. to chyba tylko pod warunkiem bardzo dużej oglądalności... Na moich otwartymini mam średnio 40uu dziennie, boty żerują, a miesięcznie bierze góóóóra 500mb na jeden A przeważnie nawet mniej... PS - dla przykładu sprawdziłem sobie taki zmojej stopki. 30 uu dziennie (dobrze jak na syf kata), 4 dni czerwca i zużyte 60mb... w przybliżeniu 30/4 = 7,5x60= 450mb Pozdro. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 ilgesu, ja mam pakiet hostingowy na katalogi z 5 gb transferu i są na nim 4 katalogi. Więcej niż 4 GB nie zeżarło jeszcze więc jestem spokojny. Jednak jeśli ktoś potrzebuje czegoś bardziej rozbudowanego, ma profesjonalną (czasami ciężką) grafikę to potrzeba trochę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Przykład praktyczny na koncie neteasy small (30GB transfer miesięczny) możesz spokojnie postawić nawet kilkadziesiąt katalogów. Z katalogami jest troche loteria jeden sie przyjmie lepiej, drugi gorzej, jeden będzie zżerał więcej transferu, drugi mniej ale przeważnie są to jednak małe liczby. Jeżeli chcesz oszczędzać na transferze lepiej postawić freeglobes niż otwarty mini ze względu na addera. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Na freeglobes też ktoś już jakiś automat zrobił - być może koledzy z FR. Doświadczone na własnej skórze/katalogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Na moich katalogach QLweb by Jachu transfer rzędu 2Gb to standard. Oglądalność chyba nie przekracza 350 wizyt dzienne, ale coś mi się zdaje, że to Addery i inne wynalazki. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 co prawda nie jest to katalog na wymienionych skryptach, ale na autorskim... ale przy 2,8k wizytach, przy 19k odsłon miesięcznie... idzie na do jakieś 1-1,7 Gig cały katalog z wszystkimi plikami zajmuje 207kB, z czego 54kB to pliki nie często uzywane, a 46kB to wyłacznie przez moją osobę (zarządzanie)... - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.