jaceko Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam Pozycjonuję pewną stronę i za nic nie chce mi wskoczyć do pierwszej 10. Ciągle znajduje się na 11. Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 silna konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmarek Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Znany ból... to jak 4 miejsce na olimpiadzie - najgorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathie Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ja tam wole msc. 11 niz 10 czy 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Lepsze 1 miejsce na drugiej podstronie wyników niż ostatnie czy przedostatnie na pierwszej EDIT: mathie mnie uprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 IMO 10 pozycja będzie lepsza niż 11, ale 11 może być już lepsza niż np w środku stawki w przedziale 7-9. Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Elo Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Linkuj mocniej z lepszego PR seo is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleqch Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Nie ma jakiegoś konkretnego sposobu żeby przeskoczyć z 11 na 10, to tak samo jak z 10 na 9 i z 8 na 215 ale trzymam kciuki Wyszukane rozwiązania wiedzowy supermarket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 złoty strzał powinien Ci pomóc przywal 100 - 200k na miesiac czasu na bank ruszy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 złoty strzał powinien Ci pomóc przywal 100 - 200k na miesiac czasu na bank ruszy Intuicja mi podpowiada że to przyniesie odwrotny skutek od zamierzonego ... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 złoty strzał powinien Ci pomóc przywal 100 - 200k na miesiac czasu na bank ruszy Intuicja mi podpowiada że to przyniesie odwrotny skutek od zamierzonego ... ale trotyl =, xann nie podał kierunku w ktorym ruszy(góra dół) tylko ze ruszy Tez mi sie wydaje ze po takim strzale bedzie mial problem 11 pozycji z głowy STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 złoty strzał powinien Ci pomóc przywal 100 - 200k na miesiac czasu na bank ruszy Intuicja mi podpowiada że to przyniesie odwrotny skutek od zamierzonego ... Trotyl - tu się niestety mylisz - SWL działają - 100 tyś gównianych linków da efekt taki jak kilkadziesiąt porządnych (na pewno się gdzieś tam znajdą), jedynie trzeba zdawać sobie sprawę z inflacji stron w SWL'ach i cześci algorytmu analizującego stałość przyrtosu linków w czasie. Nie tak łatwo mocnej domenie zaszkodzić SWL (chyba, że go szybko zdjąc . Atakowanie skuteczności SWL, bez wiedzy o nich przynosi więcej szkód niz porzytku, rezygnacja z SWLi powinna wynikach z podstaw merytorycznych i pytania, czy jesteśmy w stanie sami dać taką moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ...Nie tak łatwo mocnej domenie zaszkodzić SWL (chyba, że go szybko zdjąc .... tylko potrzebna jest ta mocna domena a tu nie wiadomo wogóle o czym mówimy, wiemy tylko że kolega nie może wejść w top10 na niewiadomo jaką frazę - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 tylko potrzebna jest ta mocna domena a tu nie wiadomo wogóle o czym mówimy, wiemy tylko że kolega nie może wejść w top10 na niewiadomo jaką frazę I właśnie dlatego piszę o intuicji Trotyl - tu się niestety mylisz - SWL działają - 100 tyś gównianych linków da efekt taki jak kilkadziesiąt porządnych (na pewno się gdzieś tam znajdą), jedynie trzeba zdawać sobie sprawę z inflacji stron w SWL'ach i cześci algorytmu analizującego stałość przyrtosu linków w czasie. Nie tak łatwo mocnej domenie zaszkodzić SWL (chyba, że go szybko zdjąc . W przypadku tej domeny to by była prawdopodobnie kwestia szczęścia żeby dostać wystarczającą ilość linków budujących "zaufanie". Dobrze wiesz że linki z SWL odstają znacząco od średniej. Atakowanie skuteczności SWL, bez wiedzy o nich przynosi więcej szkód niz porzytku, rezygnacja z SWLi powinna wynikach z podstaw merytorycznych i pytania, czy jesteśmy w stanie sami dać taką moc Nikt tutaj nie atakuje SWL ale bez odpowiedniej wiedzy/doświadczenia można się pokaleczyć ... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 złoty strzał powinien Ci pomóc przywal 100 - 200k na miesiac czasu na bank ruszy Intuicja mi podpowiada że to przyniesie odwrotny skutek od zamierzonego ... przecież wyraźnie napisał .... złoty strzał Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.