Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja kieruję się takim czymś: - czy nie ma wielkiej farmy w stopce (10 linków lub więcej) - czy nie ma spamu - mniej więcej czy dobrze wygląda - jaki ma YBL - jaki ma PR (ale to dodatkowy czynnik) - czy czasem autor się zbytnio nie przewartościowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 - czy czasem autor się zbytnio nie przewartościowuje Jeśli masz na myśli opłatę pobieraną za wpis, to też na to zwracam uwagę Śmiech pusty wywołują we mnie katalogi, które nie mają niemal żadnych wpisów, ich PR wynosi 0 lub 1, a oczekują zapłacenia np. 10 zł za sms-a. KNS: dzięki za link, widać że istotnie pogoda rzuciła mi się na mózg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jeśli katalog ma 1000IP, a na stronie pojawiła się ewidentne spamy to sobie ją odpuszczam. co miałeś na myśli pisząc 1000IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 IP - zaindeksowane podstrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 1. PR 2. procentowy site w głównym indeksie do całości zaindeskowanych stron 3. jakość, desing, czy zadabany i dobrze się prezentuje. 4. występowanie w serpach 5. PR w kategoriach (jaki kolwiek, byle by się pojawiał) 6. Czy nie ma filtra Nówki wszelkiej maści to w ogóle sobie daruję zarówno katalogi jak i precle z wiadomych przyczyn, chyba że od zaufanej osoby jest. Parę razy się pokusiłem o wpisy do takich i prawie zawsze stwierdzałem, że zmarnowałem czas. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 * czy nie ma filtra ani bana * czy moderowany * ile ma BL * czy nie ma SWL ani innego spamu * czy jest więcej wpisów niż kategorii a do precli nigdy nie dodaję, wolę umieszczać artykuły na własnych domenach, gdzie zostaną przez kilka lat i gdzie nie mam limitu linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 a jest sens dodać wpis do katalogu który ma PR: n/a ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Jest Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 swoją drogą to dziwne jak katalog ma 3 lata i dalej PR n/a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.