gostek_ Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 gielo moje zdanie moze Cie nie obchodzic, ale dales sie teraz poznac jako niepowazny gosc. Naobiecywales, zapewniales... szkoda gadac. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 zanim w ogóle się rozkręcił... i to jeszcze rotacja! w tej chwili można darować sobie dodawanie stron do Twojego katalogu, ponieważ wartość linków z niego będzie jeszcze mniejsza niż z katalogu, który ma atrybut rel=nofollow. szkoda. Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no kicha, a ja na dodatek zacząłem linkować swój wpis:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msfoto Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 dlaczego odrzuciłeś moje wpisy (strona rallymedia.pl)?? ja rozumiem staranną moderację (sam mam katalog i wiem co ludzie dodają), ale bez przesady... Motorsport, Rajdy Samochodowe, Fotografia Sportowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Moje też zostały odrzucone, a porządne serwisy, opisy unikalne (z mixera) ale z sensem Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Moje też. Ale może to i lepiej Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 ehh czy wy nie macie już o czym pisać ? czas jaki zajmuje wam wypisywanie żali że wpis nie został zaakceptowany można było przeznaczyć na przeczytanie regulaminu i ewentualnie dopracowania wpisu. Katalogi są moderowane i takie zostaną ale jak patrze co poniektórzy to wiecznie narzekają albo im nie pasuje że katalog jest moderowany albo że nie jest moderowany Te akurat mam moderowane i takie pozostaną i jeszcze raz powtarzam nie interesuje mnie czyjeś zdanie na ten temat jako one mi w niczym nie pomaga. Prosiłbym o konstruktywną krytykę jeśli ktoś musi coś skrytykować. Taką która pomogła by mi np. usunąc jakieś błedy czy niedociągnięca, design itp. Naprawdę jest wiele śmietników w sieci niemoderowanych więc 3szt jak ubędzie spamerom to za wiele na tym nie stracą. No chyba że ktoś ma już manie spamowania i jest to uzależnienie gorsze od heroiny i jest najzwyczajniej na głodzie bo przyrost spamów jest niższy od zapotrzebowania na nie www.3three.pl - otwarty mini www.fu-x.pl - otwarty mini www.brovarek.pl - otwarty mini www.rahus.pl - freeglobes (może też komuś podpasuje) Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Pionowy padding jest nieco za duży w a.in_link_home_left i ciężko jest trafić w pozycje w menu :-) Darmowy dysk sieciowy 2-5GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 A przy jakiej rozdzielczości przeglądasz i jakie gabaryty monitora? Ja korzystam z 1440x900 na 19'' panoramie i wygląda wszystko oki ale jak podasz to znajde coś takiego aby sprawdzić i ewentualnie poprawie Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 To nie jest zależne od rozdzielczości, kliknij sobie PPM pod Firefoxem np. na "Strona główna" i powinieneś zauważyć o co mi chodzi. Po prostu linki w menu mają ustawione padding top i bottom na 10px, a są to elementy inline więc tych paddingów nie widać, mimo to bloki nachodzą na siebie, i czasem klikając na Regulamin przenosi do panelu admina (przynajmniej u mnie) Nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć :-) Darmowy dysk sieciowy 2-5GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 tak jest problem właśnie to zauważyłem o co chodzi. jutro poprawię. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Dobrze wiedzieć, że niedziałające linki (przenoszące gdzie indziej) nie występuja tylko u mnie. Już myślałem, że to wina ie w wersji 6, z którego aktualnie próbuje korzystać... (sytuacja ekstremalna, ale nie mam innej przeglądarki w tej chwili). Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Ale o czym Ty mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nie korzystam z ie, ba nie korzystam wogle z windy więc nie wiem o jakim problemie mówisz Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.