ZłoKonieczne Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dzien dobry, miesiac temu jak zaczynalem przygode z adsense, z pospiechu kliknalem ze 4-5 razy w sumie w swoje reklamy na moich witrynach, to bylo naprawde przypadkowo, bo gdybym chcial to bym klikal w nie do tej pory po kilka razy dziennie az by mnie zbanowali Moje statystyki reklam ogólne (wszystkich) przez miesiac to: [dokladnie od 21 marca bodajze] (Cały czas) Wyświetleń strony 3 121 031 Kliknięcia 6 522 Czy w tych klinieciach google odnajdzie moje te 4-5 klikniecia w swoje rekalmy i zbanuje mi konto? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja zawsze w takich sytuacjach wolę napisać do G i wytłumaczyć, że były to kliknięcia przypadkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Trudno mi uwierzyć w przypadkowe kilkukrotne kliknięcia z pośpiechu. adby dobrze radzi, napisz do Google'a i im się wytłumacz. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 od 4 lat nie kliknąłem w żadną swoją reklamę, zastanawia mnie jak to robicie Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godell Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 mi jak się zawsze zdarzy kliknąć niechcący to szybko przyciskam przycisk i zjeżdżam kursorem z reklamy ;] i w taki oto sposób nie klika ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:):):) Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mi się też zdarzyło ale się tym nie przejmuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZłoKonieczne Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Napisanie do google to dobry i zly pomosyl 1. napiszesz to tak jak bys strzelil sobie samoboja 2. nie napiszesz to podobnie nie wiadomo co w takiej sytuacji google zrobi, a jak wiadomo nie zawsze podejmuja sensowne dzialania ":)" kliknales nie chacy ok, ale wyplacali ci pozniej pieniadze? Czy tez jestes poczatkujacy i jeszcze nie odbierales od nich wyplaty? PS: oczywiscie ze to bylo nei chacy mozecie wierzyc lub nie, bo to mi juz powiewa 5 kliniec w ciagu calego meisiaca zdarzylo mi sie i juz. od tamtej pory caly kwiecien nawet na te reklamy nie spojrzalem (przenosnia taka) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witko2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Co do tej kary za kliknięcia to wydaje mi się ,ze istotną rolę będzie odgrywała ilość $ bądź ilość kliknięć którą uzbierasz. Jeżeli będzie to np 100 kliknięć z czego 5-10 twoich to wiadomo tutaj podejrzenia są większe. Jeżęli będzie to 5000 kliknięć to raczej 5 kliknięć z twojej strony nie będzie odgrywało tak dużej roli. Najlepiej jest nie klikać w swoje reklamy i mieć święty spokój - przynajmniej potencjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja już parę razy przypadkowo kliknąłem w swoją reklamę i za każdym razem pisałem do Google. Żadna kara mnie nie spotkała, dlatego sugeruję napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ZłoKonieczne, już po Twoim koncie AdSense. Złamałeś żelazną zasadę Googla A tak na poważnie to nie rób sobie jaj pytając o takie rzeczy Jak byś na klikał 100-200 razy to może bym zrozumiał że możesz mieć obawy ale nie przy 4-5 klikach... Ja osobiście jak mnie jakaś reklama zaciekawi to klikam nawet w swoje reklamy jednakże kliki nie są zliczanie ponieważ jestem zawsze zalogowany na konto Googla Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidsss Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Czy w tych klinieciach google odnajdzie moje te 4-5 klikniecia w swoje rekalmy i zbanuje mi konto? :/Napisanie do google to dobry i zly pomosyl żal Ps: dałeś czadu ... to musze przyznac ;-) Ja już parę razy przypadkowo kliknąłem w swoją reklamę i za każdym razem pisałem do Google.Żadna kara mnie nie spotkała, dlatego sugeruję napisać. jak czytam takie posty to zastanawiam sie czy robicie sobie jaja czy tak na powaznie ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerat Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Raz na jakiś czas może się zdarzyć i wielkiego halo się z tego nie powinno robić. klimatyzacja i chłodnictwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nota bene Google samo twierdzi, że nie ma potrzeby do nich pisać o pojedynczych własnych kliknięciach. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAroX Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dokładnie tak jak pisze Lis, a stanowisko google w tej kwestii masz tutaj: https://www.google.com/adsense/support/bin/...answer=62472#q1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 na swojej stronie też można klikać w reklamy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.