mykuss Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam, przedstawiam katalog z gwiazdami alustar.pl. Domena z 2003 roku, PR 2. Katalog mocno linkuje! Proszę o sugestie, błędy i pomysły. Aktualnie jest darmowy w przyszłości będzie płatny. Zapraszam do dodawania wartościowych wpisów! Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach: Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4 Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3 Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2 Zapraszam do dodwania wpisów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no tak. a ten wpis na głównej to co to aaaaaa aa ?? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a jak dodać wpis jak prosi o jakiś kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mykuss Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Tytuł brzmiał TEST . Dodam, że wymagam min. 300 znaków. Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach: Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4 Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3 Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2 Zapraszam do dodwania wpisów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Rozwijana lista kategorii jest za wąska i widzę tylko 1 literę kategorii edit: w IE, w FF jest ok ;] Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mykuss Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Laambada: linijkę wyżej masz podany kod . Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach: Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4 Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3 Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2 Zapraszam do dodwania wpisów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 rezczywiście, mała czcionka a ja chyba niedowidzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Mykuss przydałoby się w dodaj wpis pobieranie meta. Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mykuss Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Rozumiem, że chodzi o pobieranie meta podczas dodawania wpisu? Celowo to wyłączyłem, ze względu na słabą jakość wpisów, a często było to spowodowane właśnie tym. Pobierało meta i ludzie w większości wypadków przechodzili dalej bez zmieniania opisu. Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach: Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4 Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3 Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2 Zapraszam do dodwania wpisów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tezeusz Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Drobna uwaga - gdybyś mógł poszerzyć pole formularza Kategoria. W chwili obecnej, po wybraniu jakiejś kategorii widoczny jest później tylko początek, czyli Strona Główna> Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dałbyś radę włączyć powiadomienia email o zatwierdzeniu bądź odrzuceniu wpisu? Mój jeden wpis chyba został skasowany a zdaje się że treść opisu była unikalna(nie jestem pewien) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mykuss Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Poszukaj w szukajce w katalogu jak nie będzie to podeśli opis i adres na pw. Z tego co pamiętam to dużo do kasowania nie było jeszcze. A powiadomienie jest włączone, może podałeś błędny email? Wpisów z wczoraj i dziś nie zatwierdzałem jeszcze bo duuuużo trafia się do poprawki pod względem kodu. Wystarczy, że ktoś skopiuje kod z WORDA czy też pajączka i już jest pełno syfu w kodzie. FCKeditor niestety wszystko klei. Proszę czytać regulamin wg. którego mam czas 2 dni roboczych na akceptację wpisu, wobec żadnego wpisu ten termin nie został złamany! Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach: Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4 Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3 Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2 Zapraszam do dodwania wpisów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chessnet Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No moja strona szachowa chyba tez poleciała, a nie mam pojęcia dlaczego. Regulamin czytałem. ;-) Co ten word przeszkadza? Krzaczków nie wklejam... Jakie kodowanie wymagasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mojej stronki też nie ma ... dodałem ją parę dni temu ... a stan stron jest dokładnie taki sam w katalogu, jaki był wcześniej ( 17 stron ) Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Bardzo przyjemny katalog dla oka. Myślę, że warto będzie podlinkować w nim swoje wpisy. Zobaczymy jaki czas moderacji;) Powodzenia i cierpliwości w moderowaniu katalogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.