sirkus Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zamów teraz konto Personal i oszczędź do 65%! Konto Personal na 6 miesięcy kosztuje jedynie 29,90* zł, cena abonamentu na 1 rok wynosi zaledwie 59,90* zł!Nie zwlekaj! Oferta jest ważna tylko do 31 sierpnia 2009. W celu otrzymania rabatu wpisz kod: 0101250641461259 na stronie www.az.pl lub w Panelu Klienta/Partnera Az.pl podczas składania zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Rabat 65% (ten co wyzej), kod - 4991250636577301 Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witaj kliencie! Twój kod promocyjny to: 51618321397 Zafunduj sobie "ucztę zakupową" z wykorzystaniem 15% rabatu na każde zamówienie powyżej 60 zł netto na www.az.pl. Nie zwlekaj, ta szczególna oferta wygasa o północy dnia 2009-08-28 więc zacznij juz teraz! Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 W prezencie od Az.pl otrzymujesz 20% rabatu na WSZYSTKO. Nie odmawiaj takiej pokusie. Dodatkowo 2 domeny .pl za 0 zł dla każdego!Nie zwlekaj! Oferta jest ważna tylko do 30 września 2009. W celu otrzymania rabatu wpisz kod: 2141252450682639 na stronie www.az.pl lub w Panelu Klienta/Partnera Az.pl podczas składania zamówienia. W celu otrzymania rabatu wpisz kod: 3261252450448335 na stronie www.az.pl lub w Panelu Klienta/Partnera Az.pl podczas składania zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Mnie właśnie Az.pl bardzi nieładnie potraktowało. Mam u nich sporo domen i kupuje partiami po kilka raz na jakiś czas. Kilka dni temu kupiłem parę domen po 9.99 po czym okazało się, że to był błąd ich programu bo powinny być po 19.99 i jak nie dopłacę dzisiaj to mi zabiorą te domeny. Bardzo nie ładnie bo każdy się może pomylić - z kąd mogłem wiedzieć, że to błąd - a jak się już myli na swoją niekorzyść to jego dobre imie jest ważniejsze niż kilka zł. i nie robi takich nieładnych akcji. No cóż - chyba czas zmienić rejestratora... Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 w az.pl wszystko trzeba telefonicznie załatwiać i domagać się aby robili rzeczy od ręki, bo niezłe są cyrki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Mnie właśnie Az.pl bardzi nieładnie potraktowało. Mam u nich sporo domen i kupuje partiami po kilka raz na jakiś czas. Kilka dni temu kupiłem parę domen po 9.99 po czym okazało się, że to był błąd ich programu bo powinny być po 19.99 i jak nie dopłacę dzisiaj to mi zabiorą te domeny. Bardzo nie ładnie bo każdy się może pomylić - z kąd mogłem wiedzieć, że to błąd - a jak się już myli na swoją niekorzyść to jego dobre imie jest ważniejsze niż kilka zł. i nie robi takich nieładnych akcji. No cóż - chyba czas zmienić rejestratora... mam to samo, tyle ze u mnie zrobili jeszcze lepiej, nikt nie zadzwonil ni nic, tylko mi panel zablokowali i kaza oddac kase ... Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 ja im napisalem, ze czuje sie z lekka zniesmaczony bo potraktowali mnie niezbyt milo, to w odpowiedzi otrzymalem wiadomosc, ze wysylajac przele pomylles sie o 4 zl i potraca mi z salda w panelu az - brak mi slow ;] Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Intru - polecam Dropped.pl - wszystko zaautomatyzowane no i ceny za przedłużenia jak marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ma ktoś jakieś kody? Oddam później Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Niestety nikt się nie podzielił... a ja tam się chętnie podzielę: Twój kod promocyjny: 87065421181 właśnie teraz stał się aktywny! Zafunduj sobie "ucztę zakupową" z wykorzystaniem 10% rabatu na każde zamówienie bez względu na jego wartość na www.az.pl. Nie zwlekaj, ta szczególna oferta jest ważna tylko przez 30 dni więc zacznij juz teraz! Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witaj kliencie! Twój kod promocyjny to: 88201838198 Zafunduj sobie "ucztę zakupową" z wykorzystaniem 15% rabatu na każde zamówienie powyżej 60 zł netto na www.az.pl. Nie zwlekaj, ta szczególna oferta wygasa o północy dnia 2009-12-18 więc zacznij juz teraz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Pilnie potrzebny kod rabatowy - Czy ktoś był by łaskaw udostępnić ? - najlepiej na PW Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 napisz do az pewnie jakiś Ci wyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 -40% 8151261520750010 Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.