Pawka Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Moge sie mylic, ale chyba sie zaczyna UPDATE. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No coś tam mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guitarman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sami sobie już przyznali gxxxxx.pl z 7 na 8 Dobry zespół jazzowy Warszawa Świetny zespół jazzowy na bankiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Popieram UPDATE Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winston Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Najwyraźniej. U mnie pierwszy shift. Chyba postanowili sobie zażartować i dorzucić do primaaprilisowego zamieszania ;-) Jestem ciekaw czy zdąży mi zrobić update na katalogach, które odpaliłem w weekend (nowe domeny). Byłoby sympatycznie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sprawdziłem ~50 stronek i cisza. Ale update był, ponieważ znajomy ma skoki. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nie wiem czy to już ostateczne ustalenia, ale raczej tak - póki co żadnego wzrostu nie widzę, same spadki i to nie tylko na moich domenach. Czy u kogoś jest jeszcze 1.04 ? Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voximdo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja także potwierdzam jakieś skoki były, jedna strona +1 i jedna -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaminho Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 U mnie też kilka skoków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Na nowo odbanowanej widzę 0->2. Reszta bez zmian. Rzeczywiście coś tam się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jeszcze skacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No teraz to naprawdę widzę jakieś zmiany. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Yay, nie mam PR0 już na blogu. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak na razie tylko spadki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ministronki znowu pr0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.