Tomahawk Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 rok temu na tym etapie pierwszy w klasyfikacji, w tym roku... człowiek się cieszy jak głupi z 2 pierwszych punktów... można by tak pisać i o Hamiltonie, Rajkonenie, Massie i td... czy F1 nie jest piekna? Ale kto się cieszy z 2 pkt? Jak dla mnie to niema się z czego cieszyć... A te 2 pkt znaczą tylko tyle że w tym sezonie już raczej nic nie osiągnie... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ale kto się cieszy z 2 pkt? a na przykład ja się cieszę :] a w przekroju 6 poprzednich startów to jest z czego :] a czy osiągnie czy nie, to sie dopiero przekonamy - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebociek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 2 pkt to awans z 19 pozycji na 15 (przynajmniej w tabeli odskoczył od niezdrowego Kazukiego Nakajimy zajmującego ostatnie miejsce) lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw Sebastian Piotrowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nick Heidfeld właśnie ogłosił ciekawy konkurs na nowe malowanie swojego kasku. Więcej szczegółów na stronie www.nickheidfeld.com albo moje skromne tłumaczenie na https://www.kubicomania.net/news/wiadomosc/...nicka-heidfelda Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zespoły zrzeszone w FOTA ogłosiły utworzenie nowej, niezależnej serii wyścigowej. W serii tej miałyby wziąć udział Ferrari, McLaren, BMW, Toyota, Renault, Red Bull, Toro Rosso oraz Brawn GP. Jak Wam podoba się taki pomysł oddzielnej serii? Będziecie oglądać F1 czy nową serię? Myślę, że to krok w prawidłowym kierunku i szansa na wprowadzenie najnowocześniejszych technologii zamiast ciągłego tego ograniczania. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 to zależy jak by powstała nowa seria, to by się na poaczątku ogladało i jedno i drugie, a z czasem pozostało przy ciekawszym rozwiązaniu dla kibica... po pierwszym dzisiejszym trenigu Kubica ostatni... teraz może być chyba tylko lepiej :] - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Fajnie by było jakby było dwie serie - ogladałbym pewnie obie Dotego zapowiadają tańsze bilety. [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Wcale sie nie dziwie że chcą się odłaczyć od mafii FIA Mnie zawsze dziwił przymus stosowania jenakowych technologii, ogumienia, olejów, paliwa itp rzeczy w różnych konstrukcjach czy markach samochodów. Np w GP2 czy Formuła Renault jest to normalne aby uzywać jednakowego ogumienia czy oleju, bo wszyscy jadą identycznym samochodem z identycznym silnikiem, więc wszystko ma byc jednakowe. Ale w F1, WRC, WTCC jest to jeden wielki przekręt. Dlaczego właśnie muszą jechać na jednakowych oponach? A np zawieszenie, klocki hamulcowe czy inne podzespoły mogą uzywać różnych producentów. Aż sie nasuwa pytanie na jakich to zasadach jakaś tam firma wygrywa przetarg na dostarczanie opon na cały sezon? Ostatnio w WTCC komisarze FIA z przepisów robią jeden wielki cyrk, co wyścig to inne przepisy obowiązują. A za kazde zastosowanie nowej technologii dostaje sie karę w postaci balastu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 no i Kubica w następnym sezonie będzie w Renault, jak myslicie, będzie tam mu lepiej niż w BMW? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Będzie mu znacznie gorzej pod względem jakości bolidu, za to spodziewam się, iż atmosfera w zespole będzie lepsza a sam KUB będzie rządził jako kierowca #1. Tak mnie zastanawia, czy uznalibyście za spam, jeśli wrzucałbym tutaj info z najnowszych wydarzeń w F1 z mojego wortalu Kubicomania.net ? Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Mi informacja o renault się podoba, kto wie czym będą dysponować w następnym sezonie. Zawsze mógł zostać na lodzie Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Gdyby ktoś jeszcze nie miał informacji, to Robert Kubica zajął drugie miejsce na torze w Interlagos podczas Grand Prix Brazylii. Mistrzem Świata został Button. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Robert pokazał klasę, bardzo ciekawy wyścig jak na tak statyczne warunki. Od dawna brakowało mi takiego wyścigu w wykonaniu Kubicy. Ciekawe, że jechał ze zmniejszonymi obrotami silnika, aż szkoda myśleć co by było gdyby choć raz wszystko zagrało na 100%... Ale to może już z Renault katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ciekawe, że jechał ze zmniejszonymi obrotami silnika, aż szkoda myśleć co by było gdyby choć raz wszystko zagrało na 100%... a gdzie to wyczytales? to ze oszczedzal silnik przez ostatnie kolka w ktorych i tak nie mogl juz zaatakowac pierwszego miejsca nie znaczy ze mial przykrecone obroty... mial jedne z najszybszych predkosci na pomiarach wiec watpie zeby tak bylo dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Powiedział tak podczas konferencji prasowej, mówił, że już od 10 okrążenia musiał zmniejszyć obroty ponieważ mieli problemy z silnikiem i wodą. Ehh Polsat poskąpił nawet konferencji, a ja się łudziłem że pokażą całą. katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.