Skocz do zawartości

Jak zwiększyć oglądalność swojej strony ?

messik19

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonowanie + fora internetowe + znajomi

Najlepiej zorganizuj jakiś konkurs to przyciąga dużo osób. Jest to dobry pomysł jeżeli strona jest nowa, bo wtedy ktoś wejdzie, weźmie udział w konkursie i powie komuś znajomemu i tak będzie szło cały czas.

Oczywiście nagrody nie muszą być od razu kosmiczne.

musisz duzo odswiezac smile.gif - liczba odslon wzrosnie

ja tak na stronie nie mam

wróżka czarodziejka

nie wiem o co ci chodzi

Pozycjonowanie + fora internetowe + znajomi

Najlepiej zorganizuj jakiś konkurs to przyciąga dużo osób. Jest to dobry pomysł jeżeli strona jest nowa, bo wtedy ktoś wejdzie, weźmie udział w konkursie i powie komuś znajomemu i tak będzie szło cały czas.

Oczywiście nagrody nie muszą być od razu kosmiczne.

Niestety nie mam kasy żeby kupować nagrody :D

To może chociaż masz coś takiego na tej stronie, czego nie znajdą ludzie na milionach innych stron lub co może zainteresować użytkowników. Użytkownicy przychodzą na stronę w konkretnym celu - pomyśl więc co Ty im możesz zaoferować.

ale co :D :D

TOPlista się nie przyda bo jest do xxxx

Najpierw stwórz serwis o wartościowej, ciekawej, niepowtarzalnej treści, a dopiero potem myśl o promocji. Najlepsze strony potrafią wypromować się same. ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Najpierw stwórz serwis o wartościowej, ciekawej, niepowtarzalnej treści, a dopiero potem myśl o promocji. Najlepsze strony potrafią wypromować się same. :D

a Pani co czyści dywany za 15 zł od szt też ma sobie taki wypaśny serwis za 3 tys postawić i czekac aż będą do niej linkować ?

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności