zero3 Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 jak Wam sie podoba? https://www.kaczynskimamalegofiutka.org/ pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Ciekawe Mają sporo racji Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 kicha... też go nie lubie ale przynajmniej zbokom nie pozwala robić wiochy w mieście. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Doskonały przykład Tolerancji - nie rozumiesz Nas? nie popierasz Nas? nie tolerujesz Nas? Zatem - sp******j dziadu! nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Wygląda na dzieło sfrustrowanego dzieciaka. Ale ja nie znoszę poprawności politycznej, a tfórca tej strony chce jej bronić własną piersią, przydeptując przy tym "zgredów". Żałosne. Ale nie da się ukryć, ze nie odbiega specjalnie poziomem od działalności naszych parlamentarzystów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 chyba ktos chce na tym kase robic a na zasadzie afery robic sobie reklame - nie podoba mi sie - jak ktos jest taki mc hardcore to czemu uczepil sie tylko Kaczynskiego ? a co z reszta patalachow ? a moze to czlonek (maly) jakiejs innej partii ? 8) Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anarchy Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Wystarczającą wiochę w mieście robi łyse pijane bydło i bandy ćpunów/żuli pod centralynm, nie potrzeba do tego "zboków". Odpowiedź "sp******j dziadu" to jak wiadomo cytat z Kaczyńskiego więc nie ma się co czepiać. A poza tym bardzo mi się podoba Ponoć są takie stronki traktujące o innych człon(k)ach Darmowe granie | Aparatura laboratoryjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Głupota, na dodatek z błędami napisana. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 a ja zawsze swoje - https://rat.bzzz.net/ - tu sa odwazne akcje, na poziomie, ktore w 100 % popieram takie hasla typu sp******j dziadu przypominaja mi hasla "CHWDP" - dzieciaki pisza po murach a polowa z nich nie wie co to znaczy Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensor Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Lepszy chyba jednak kaczorek z małym fiutkiem na stołku niż jakiś wielki h... na prezydenta - czy nie sądzicie?? A swoją drogą to trochę pogonił to rozpasane biznesowe bydło w warszawce. SensorStudio & Co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAN Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Tak swoją drogą pogonił i przyprowadził też swoją drogą nowe bydło. Mam nadzieję że wyjdą jeszcze na jaw obyczajowo-kryminalne sprawy związane z panami k. Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyuzytkownik Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Doskonały przykład Tolerancji - nie rozumiesz Nas? nie popierasz Nas? nie tolerujesz Nas? Zatem - sp******j dziadu! nic dodać nic ująć Ave "CHWDP" - nieee oni piszą HWDP - ci od "CH" to prowokatorzy z kręgów intelektualnych { Sprzedam ten link} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anarchy Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Lepszy chyba jednak kaczorek z małym fiutkiem na stołku niż jakiś wielki h... na prezydenta - czy nie sądzicie?? Nie. A swoją drogą to trochę pogonił to rozpasane biznesowe bydło w warszawce. Tzn? Mógłbyś podać jakieś konkretne przykłady aktywności Kaczyńskiego w dziedzinie poganiania kogokolwiek? Darmowe granie | Aparatura laboratoryjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensor Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 móg Tzn? Mógłbyś podać jakieś konkretne przykłady aktywności Kaczyńskiego w dziedzinie poganiania kogokolwiek? Mógłbym brnąć w szcegóły ale nie o to chodzi. Wiem jednak z własnych doświadczeń, że cwaniaczki ze stołecznej wioski rękami i nogami sie broniły przed takim prezydentem solicy. Powodem było brak możliwości ustawiania przetargów - układ z Piskorskim i sld pasował mi świetnie. Jako poliityk ma haryzmy ma za 3 grosze. Media ciągle ma przeciw. Zresztą przeciwonicy polityczni próbowali go utopić za pomocą eks SBka mieszańca polsko-kubańskiego Pineiry - tak szyjąc grubymi nićmi, że 3 odcinek nie został wyemitowany. Znając realia rozgrywania przetargów i obawy związane z wyborem kaczorka na fotel wiem, że to był kandydat najlepszy. Zaznaczm jednak, że jego mowy i prezentacja w mediach mi się nie podoba. A że popędził zboków - tym lepiej - niezależni czy zrobił to dla poklasku elektoratu czy z własnego przekonania. SensorStudio & Co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensor Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Tak swoją drogą pogonił i przyprowadził też swoją drogą nowe bydło. Mam nadzieję że wyjdą jeszcze na jaw obyczajowo-kryminalne sprawy związane z panami k. Gdyby była choćby mała szansa to na pewno tvn z polskatem, gw i rzepą już by temat rozdmuchały czy byłyba to prawda czy nie. Najpoważniejszym zarzutem dla Kaczrka jest, iż nie wydał wszystkiej kasy w zeszłym roku - a takich błędów nie popełniają goście biegli w ustawianiu przetargów - możesz mi wierzyć. Tego uczą na początku szkolenia takiego klienta SensorStudio & Co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.