Skocz do zawartości

Zamknieta społeczność pozycjonerów

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

załużmy masz te 10 osób wszytko ok i po jakism tam czasie stwierdzasz ze dwie z nich sie nie staraja ( nie wiem na jakiej zasdzie no ale tak stwoerdzasz) i wywalasz je z grupy..... i nie boicie sie ze takie osoby od razu wysyłają informacje do google lub publikują na forum adresy wszystkich blogów?

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

załóżmy, że sąsiadka gotuje mleko, mleko wykipieje i zaleje palnik, wybuchnie gaz... nie boisz się? B)

a tak bardziej poważnie, z założenia, nie mają to być blogi do których dodajesz teksty z mixera, teksty powielane na 10 innych preclach itp itd, mają to być dobre unikalne teksty, jak za takie dostanie strona bana to jak to się mówi, trudno, a na miejsce zbanowanej strony stawia sie 5 innych :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ja sie przyznam że zrezygnowałem

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

takie pomysly maja racje bytu ale na innych zasadach. np kazdy daje swoje piec precli o ktore dba i piesci i umozliwia dodawanie kilku osobom z pio, podczas gdy rejestracja jest zablokowana. Ja tak mam, kilka osob z tego forum dodaje mi ciekawe artki, teraz tylko rozszerzyc to, zebym ja mogl dodawac w innych miejscach i byloby ok.

pozycjonowanie - interwencja

no to harley zapraszam na priv mysle ze coś moge tobie zaproponowac

zakręcony mi tu nie o to chodzi zeby potepic wasz pomysł bo to ze to robisz wraz z innymi to wasza indywidualna sprawa jak Wam pójdzie nie wiem i sami tez nie wiecie w tym temacie piszemy co myslimy więc to napisałem

jeżeli widzisz tylko same za żadnych sprzeciwów to ok

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

tu nie chodzi o to, że ja nie widze "przeciw", ale na samym starcie nie zawracam sobie tym głowy

jest kilka osób, ktore dają od siebie po 5 precli każda, więc zakładam, że jak już sie na to zdecydowały, to nie po to by odwalaś jakies numery, a jak tak, to narażają też swój wkład i tracą czas, ktory można wykorzystac na cos innego :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności