sm1f Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam serdecznie! W tej chwili posiadam serwer WWW hostowany przez firmę www.glowanet.pl Niestety muszę stwierdzić, że nie jestem zadowolony z jego działania, ponieważ co chwile dochodzi do jakiś zawieszek, braku polskich znaków lub po prostu nie działa baza mySQL. Niektórym użytkownikom w ogóle strona nie może się wyświetlić. Interesuje mnie zmiana hostingu na lepszy, lecz nie bardzo wiem, gdzie uderzyć. Strona wymaga częstych aktualizacji i wchodzi na nią dość dużo użytkowników. Dlatego nie mogę sobie pozwolić na jakie kolwiek przerwy w działaniu. Potrzebuję min. 1 GB pojemności oraz transfer min. 10 GB / miesiąc. Planuję zakupić takowy serwer na rok i w tym celu chce przeznaczyć 100 złotych. Wiem, że to nie dużo, lecz wydałem już trochę pieniędzy na poprzedni host. Z góry dziękuję za rzetelną pomoc, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najdmen.pl Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 glowanet to nie firma ... Certyfikaty SSL 50% taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm1f Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 glowanet to nie firma ... To znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 glowanet to nie firma ... To znaczy? to znaczy że nie firma Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm1f Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Tak rozumiem, tylko chciałem żeby "Najdmen.pl" rozwinął myśl, dlaczego tak uważa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najdmen.pl Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 glowanet to krzak i na bezczela się jeszcze do tego przyznaje, nie posiada statusu działalnosci gospodarczej, widziałeś tam gdzieś dane typu nip regon ? Certyfikaty SSL 50% taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm1f Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 GłowaNET ma w ogóle mało informacji na swojej stronie. Bardzo proszę o odpowiedź na mój pierwszy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Bierz prohost.pl/hekko.pl/proste.pl/najdmen.pl czy tam ionic.pl/cokolwiek-tylko-nie-jakiś-gó*****y-krzak : ) webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja polecam Prohost, najlepsza firma z jaką miałem do tej pory przyjemność współpracować. katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spuki Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 posiadalem tam 1 rok serwer i bylem zadowolny. https://inwestnet.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiel Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja rowniez polece prohost.pl - jak dotychczas bez zadnych problemow, pomoc przy przenoszeniu strony. Support w postaci Czat Online dostepny cala dobe (raz uzywalem o 2 w nocy i od razu ktos sie zglosil). Mam wlasni pakiet o jakim mowisz - 1gb miejsca i 10gb transferu za 100netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicy Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dla mnie najistotoniejsze jest to o czym jakoś najmniej pisze się w ofertach. Czy prohost.pl posiada limity na bazy danych (max. ilość połączeń i max. ilość zapytań do bazy)? Jaki posiada limit obciążenia CPU? Posiadałem prawie rok hosting w kei.pl - serwis bez zarzutu jeśli idzie o sprawy techniczne. Nie pamiętam by przez rok pojawił się pad serwera www, czy serwera baz. Dobra obsługa BOK. Od tygodnia natomiast morduję się z webh.pl. Nie polecam tego hostingu. Norotyczne pady serwera. Dziś zdechł serwer sql. Plany hostingowe kont współdzielonych posiadają limity na bazy danych. Proste forum przy 50 użytkownikach online przerasta już limity użytkowników bazy sql. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Skoro w iq było Ci dobrze, to po co szukać czegoś innego? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam! Ja polecam iswift.eu. Korzystam też z hekko i cal ale tam albo bok nie jest taki jak powinien albo z serwerami jest problem. Na iswifcie nie ma z tym najmniejszych problemow i jeszcze mozesz przetestowac serwer przez 3 mc. Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prohost Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 U nas z forum ponad 50 online bez planu platinium nie masz co podchodzić. Na niższych planach limity cpu będą przekroczone. Więc jeśli liczysz na groszowy hosting z dużym obciążeniem to nic dobrego nie znajdziesz. prohost.pl - Hosting na profesjonalnych serwerach Dell PowerEdge zlokalizowanych w Polsce.Minimalna konfiguracja: 2 procesory, 32gb ram, dyski ssd.Codzienne kopie bezpieczeństwa. Support 24/7 Serwery VPS i Dedykowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.