AdamAGP# Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Miał ktoś może problem z captcha w IndexU w wersji 5.x ? Na forum indexu jest temat o cachowaniu captcha, ale w tamtym przypadku obrazek nie przeładowywał się przy odświeżaniu, a u mnie się przeładowuje tylko zawsze wyskakuje Invalid turing number obojętnie jaki nr wpiszę, raz mi się tylko udało. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 powiem Ci szczerze że w jednym poście na Nicecoder's forum poruszyłem ten problem iż na tym samym serwerze captcha nie działa a na drugim działa. poddałem się w pewnym momencie i zainstalowałem reCAPTCHA.net z uwagi na liczbe spamu. edit: moze masz mozliwosc wyboru PHP ? zobacz jak działa w php4 a jak w php5 wersja iu 5.4.x będzie miała status EOL od maja 2009 ! Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 U mnie działał na php 4 i 5 Pozdrawiam, Mariusz Ps. Co znaczy EOL ? Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 End Of Life Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.