Irek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 gdzie mogę zlecić zrobienie kopi tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 heehh widziałem to ja zmieniam branże !!! Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artcco Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 wiem gdzie ta reklama jeździ - Rzeszów moi drodzy! sam ją kleiłem, jeździ tym mój szalony przyjaciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 To jeszcze napisz czyj to pomysł !!! Za pomysł wielkie Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewcia:) Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ale kawał .Tylko mnie jakoś nie śmieszy. komory chłodnicze serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dobre Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson_ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Oj Ewcia, ale z Ciebie archeolog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Hehe, świetny pomysł Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCsnuff Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 W tym klimacie: Przychodzi baba do lekarza z wielką du**ą a lekarz na to: - Ale wielka ######! Baba obraża się i wychodzi. Idzie do następnego a lekarz na to: - Ale wielka ######! Baba obraża się i wychodzi. Dzwoni drugi lekarz do trzeciego lekarza i mówi: - Zaraz na pewno przyjdzie do Ciebie baba z wielką du**ą, ale nic nie mów, bo obraża się i wychodzi. Faktycznie, po kilku minutach przychodzi do trzeciego lekarza baba z wielką du**ą, a lekarz myśli sobie: - Faktycznie, ###### wielka Ale zachowuje sie jakby nie zauważył tego i mówi: - Dzień dobry pani. W czym mogę pomóc? - Mam za małe piersi, a chciałabym aby były większe! - Lekarz po chwili namysłu mówi poważnym tonem: - Niech weźmie pani papier toaletowy i pociera dookoła piersi. - Czy to pomoże - A na du**ę pomogło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no nie wiem czy do końca w tym temacie searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syhro Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Idzie dziewczyna ulicą z konkretnym biustem. Wypatrzył ją chłopak i napalony zagaja: - Daj polizać! - Co?! W życiu! - No proszę. Dam ci 200 zł! - Zapomnij! - Nooo... Dam ci 500! - Weź sp#!#@!#aj! - Ech... no... dam ci 1000!!! Laska zastanowiła się, myśli "tysiak na ulicy nie leży": - No dobra, chodźmy za róg. Gość się dobrał do stanika, uwolnił krągłości i ugniata. Ugniata i ugniata... Dziewczyna się zniecierpliwiła: - No może byś już zaczął lizać. Chłopak wciąż ugniatając: - Ech... no... wiesz... no nie wiem... tysiak na ulicy nie leży... z Wykopu https://codematic.tech/jak-pozycjonowac-sklep-internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A nie lepiej by było cene podać w złotówkach? akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Można by na tym zbić fortunę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Co za przyjemność dotykanie kościstej klaty? To jest powiększanie chłopaki, a raczej nie ma nic fajnego w dotykaniu sutków... Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.