pawelut Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Robie portal regionalny i zastanawiam się ktora z domen powinnienem uzyc jako domyslnej dla userow. Domeny regionalnej nazwa.miasto.pl , domeny nazwamiasto.pl, czy moze nazwa-miasto.pl ? Ktora z tych domen bedzie najbardziej intuicyjna dla uzytkownikow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 co oznacza nazwa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 chodzi pewnie o to czy wybrać domenę: nazwastrony.miasto.pl nazwastrony-miasto.pl nazwastronymiasto.pl zgadza się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelut Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 zgadza się? tak np. ( moja.warszawa.pl, mojawarszawa.pl , moja-warszawa.pl ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy95 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja bym postawił na nazwa-miasto.pl ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech_85 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 jakoś nie jestem przekonany do adresów domen z myślnikiem. Choć napewno są bardziej czytelne to jednak wciąż ludzie niechętnie wpisują myślnik w adresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Żadnych kropek, myślników, czy polskich znaków dialektycznych! "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 ale myslnik zawsze lepszy we wlasnej domenie, niz kropka w regionalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Wszystko zależy od słowa i nazwy miejscowości. Nie możesz zaklepać sobie tych domen (wybrać do rejestracji - na płatność masz 7 dni i nie musisz jej kupować) i podać ich nazwy na forum? Wtedy byśmy wybrali i nikt by ci ich nie podprowadził. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriandos Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 a ja sądze że lepiej ludzie przyjmują z myślnikiem... wiem jak moja mamcia podaje swoj adres www przez telefon. Ludziska czesto pytają czy po pierwszym członie ma być myślnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelut Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Wszystko zależy od słowa i nazwy miejscowości. Nie możesz zaklepać sobie tych domen (wybrać do rejestracji - na płatność masz 7 dni i nie musisz jej kupować) i podać ich nazwy na forum? No nie moge wykupic wszytkich tych domen bo dwie z nich sa zajete. Wiec pozostaje pytania czy oplaca sie robic portal na tej nazwie czy poszukac innej? Jest to domena miasta wojewodzkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 nazwa.miasto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 wybierz jakas nazwe przyjazna jednoczłownoa, moze kojarzącą sie z miastem. Dwu członowe z myślnikami to nie jest super opcja, tak samo w regionalnej, gdyz to nie bedzie Twoja domena STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Spróbuj znaleźć nazwę stosunkowo krótką i kojarzącą się z miastem, niekoniecznie musi zawierać jego pełną nazwę. Jakiś skrót, nazwa popularna itp. Przykłady: wawa, wroc, bb, 3miasto, rze, krk, krak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.