sir nimek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Szukam laptopa o takich możliwościach jak w temacie. Nie chodzi może o konkretny model ale o linie produktów w której należy szukać bo większość lapków ma do 3h pracy na bateriach a w praktyce 2h. Ja potrzebuję realnych 4h pracy na bateriach. Procek RAM itp już mnie nie interesuje dopiorę sobie wedle potrzeb. Dzięki za pomoc. !!! https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Futitsu Siemens D9500 ma wg producenta 6h baterie, w praktyce przy normalnej pracy, ekran na 20-30% jasności, ponad 4h da się wyciagnąć, Mam tego lapka do powiedzmy pracy w terenie ;] ma modem HSDPA wbudowany i to dla mnie było ważne przy zakupie, wada to bardzo cienkie głośniki ale jak już mówiłem to lapek do pracy sporadycznej w moim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cria Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jeśli cena nie gra roli.. !!! to polecam to cudo hmm... żnin psycholog żnin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Fujitsu Siemens D9500 to dla mnie sensowny wybór... tylko design mi się nie podoba. Ma ktoś jakiś pomysł gdzie można przeglądać ofertę laptopów ustawiających jako kryteria sortowania czas racy na bateriach? https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Dell Vostro 1500 z 9-komorową baterią. jasność 100%, włączone wi-fi i inne bajery i trzyma spokojnie 5h Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Futitsu Siemens D9500 ma wg producenta 6h baterie, w praktyce przy normalnej pracy, ekran na 20-30% jasności, ponad 4h da się wyciagnąć, I do okulisty po bryle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all4net.pl Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Mam HP nx 7400, bateria trzyma około 3 godzin, do tego jest lekka przystawka, https://www.comp4you.eu/pricelist/item.aspx?PID=C2162206 która przedłuża działanie podobno do 10 godzin, więc myślę że 8 powinno potrzymać spokojnie, przystawka pasuje również pod inne modele ale to już odsyła na stronę HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 ogolnie jestem przeciwnikow acera, ale mialem juz kilka lapow, w tym hp, tosbibe, della, acera i asusa, i najlepiej wypadl acer jesli chodzi o baterie. trzymal spokojnie powyzej 4 godzin na trybie oszczednosciowym. nie pamietam modelu, ale nie byl jakis mega drogi sprzet, placilem cos za niego ok 3 tysiecy pare lat temu, procek centrino, 1 gb ramu, xp, itd. Tak wiec jak bardzo nie lubie acerow, to jednak jesli ma to byc lap na ktorym nie grasz w gry, a ma dlugo trzymac to zobacz sobie na acery. pozdr Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Nimku, wszystkie laptopy Fujitsu Siemens z serii Lifebook np. S - czyli 13,3 i 5-6 godzin przy dokupieniu dodatkowej baterii wymienianej z dvd. Ja się na takiego czaje, konkretny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stick Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Dell Vostro 1500 z 9-komorową baterią. jasność 100%, włączone wi-fi i inne bajery i trzyma spokojnie 5h Podpisuję się pod tym. Może być również jakiś z serii Latitude tylko wybierz lepszą matrycę niż w standardzie bo ta standardowa jakaś ciemna jest. Mam dokładnie taki: https://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Dell-...830.3996.0.html i nie narzekam Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna. Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 polecam https://www1.euro.dell.com/content/products...mp;cs=RC1078552 z dodatkową baterią wytrzymuje 9h ciągłej pracy nie mowiąc ze karta SIM jest na pokładzie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Chyba właśnie najłatwiej kupić duża bakterie albo wkładaną w miejsce dvd, inaczej może być ciężko przy wygodnej pracy (ekran na full, może muzyka, bluetooth itd) WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Też polecam Latitude - mam trochę starszy model sprzed 2 lat, ale po dokupieniu drugiej baterii potrafił trzymać 6h normalnej pracy. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2rt0sz Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 A Samsung NC10 ? Podobno do 8h więc Twoje 4-5h powinien mieć na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.