adaminho Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam, Mam pytanie co do zamówienia domen w firmie ovh.pl Otóż jak zamawiam to dochodzę, to miejsca, gdzie muszę wybrać ofertę dla swojej domeny. Dla osób prywatnych jest skierowana oferta "Złota". Ale jak dam "Więcej informacji" o ofercie złotej to pojawia mi się okno z jakimiś cenami (w ofercie złotej jest to 19.99). Pytanie. Czy wybierając plan Złoty i kupując domenę przykładowo *.com to muszę coś dodatkowo płacić? Co to jest to 19.99 zł w "Więcej informacji". Proszę o odpowiedź osoby, które korzystały lub korzystają z usług firmy ovh.pl gdyż w tej firmie jeszcze nigdy nie zamawiałem domen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stick Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Podejrzewam że jest to cena za tą domenę za pierwszy rok (płatne raz). Przed chwilą zamawiałem tam pl-kę i wyszło coś lekko ponad 12 zł. Też w opcji "złota" a później "bez hostingu". Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna. Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wybierasz "złotą" - w niej nie ma żadnych dodatkowych kosztów Tu masz porównanie ofert https://www.ovh.pl/prywatne/produkty/porownanie_domen.xml W tych droższych ofertach są dodane jakies ochrony przed kradzieżą. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 W tych droższych ofertach są dodane jakies ochrony przed kradzieżą. Strasznie mylicie pojęcia i siejecie zamęt (któryś raz czytam podobny tekst). Tu nie chodzi o kradzież domeny, tylko o to, że jakieś będzwały rejestrują podobne domeny (tj. z innymi końcówkami) i oni przed tym chronią. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Czyli jak? Bo tego wałśnie nie rozumiem. Coś chronią z innymi koncówkami? i ile tych końcówek chronią bo jest ich dużo. Czy może rezerwują jakieś inne domeny i ile ich rezerwują? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak ta ich ochrona działa, to nie wiem - musiałbyś ich zapytać o to. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaminho Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dzięki panowie za odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 ovh.pl, 3mam kciuki za tą firmę - NIECH ZNISZCZĄ POLSKI MONOPOL (mam na myśli home i nazwa). Koniec przepłacania i oszukiwania Polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaminho Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Długo się czeka w OVH (tak mniej więcej) od wpłaty pieniędzy w banku na to, żeby domenę już było można podłączać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guardian Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jak bym powiedział raczej - błyskawicznie Robisz przelew od razu logując się do banku i po paru minutach masz dostępną domenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Korzystając z szybkich płatności online zazwyczaj realizacja usługi trwa parę minut. MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 w moim przypadku trwało to ok pół godziny, ale to było późno w nocy i to jedyna domena więc może akurat tak się złożyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.