mb Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Znacie jakies ciekawe oferty z tanim transferem (albo najlepiej bez zadnego limitu transferu)? Potrzebowalbym 100-200GB miesiecznie minimum. Pojemnosc wystarczy 500mb. Dobrze byloby gdyby to byl jakis reseller ale zwykly hosting tez moze byc. . To chyba wszystkie istotne parametry, jesli cos wiecej trzeba to sie dopytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Wejdz na https://hosting.gadugadu.com.pl Transfer wynosi aż 300gb miesięcznie, 5gb na dysku, php, mysql za jedyne 7,77$ miesięcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 1. nie ma czegoś takiego jak brak limitów (abstrahując od ofert "łacze twoje rób co chcesz") 2. a juz napewno nie w przypadku TAK dużego transferu. 3. Jesli to ma byc pod download lub jakis statyczny html to na pewno znajdziesz, jeśli tyle potrzebujesz na serwisy oparte na php/sql to masz duże szanse, że cie wyrzucą. ja swego czasu wybrałem oferte z 100GB transferu i wywalili mnie po chyba 2 dniach Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 midphase.com bez limitu transferu 8$/miesiąc ale coś strona się wolno ładuje. Duży transsfer mają jescze powweb.com i startlogic.com (100gb) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 polecam https://hostned.com Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 1. nie ma czegoś takiego jak brak limitów (abstrahując od ofert "łacze twoje rób co chcesz") Ja wlasnie chyba znalazlem taka oferte Nawet w Polsce I to powazna firma/instytucja. Normalne wirtualne serwery. A jak podpisze z nimi umowe to mnie nie wywala - proste Co najwyzej przytna mi przepustowosc chociaz niewyobrazam sobie to w przypadku serwerow wirtualnych. Jeszcze zobacze co i jak bo moze zle przeczytalem oferte lub jest jakis haczyk a serwer ma byc na php + baza (wlasciwie dowolna). I cos mi sie zdaje ze jednak to 300GB to nie starczy Zawadalajace jest w sumie dopiero cos kolo 1TG Z drugiej strony wrzucenie wszystkiego do xmla lub xhtmla i keszowanie cssow powinno pomoc. Jeszcze bede pracowal nad tym transferem bo obecnie to bywa ze jest 100GB na tydzien i wzrasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 100GB na tydzien wychodzi 14GB na dzien 580MB na godzine srednio a w szczytowych godzinach pewnie 2-3 razy tyle zeby tyle przepchac trzeba tylko dla ciebie lacze 1,5Mb w szczycie 3-5Mb co kosztuje w polsce baaardzo duzo mysle ze minimum 600zl za 1Mb symetrycznego lacza a gdzie serwer i admin wiec jezeli znajdziesz konto za kilkaset zlotych to masz nikle szanse ze to bedzie chodzic do 1TB to trzeba dobrego dedyka nie jakies smieci no limit same php i sql ostro zapychaja cala maszyne Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 cóż, nie chciałem cie zniechęcać tylko przedstawić polskie realia, i w ogóle realia hostingowe. obys się nie przejechał. z twoimi wymaganiami to prędzej czy później wykopia cię na dedyka... o ile nie ugotujesz im serwera na wejściu Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ta tylko jak mnie wywala z polskiego to moge cos jeszcze powalczyc z nimi (np. w sadzie ). A jak serwerek na drugim koncu swiata to raczej trudno..wylacza telefon, zignoruja maile i tyle widze moja kase i moj serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.