Xann Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 gizmoo3, odnoszę wrażenie że nie zrozumiałeś postu wyżej. akurat gizmoo należy do userów którzy pozycjonowanie wysali z mlekiem matki nie grozi mu nie zrozumienie czegoś ps. e-welink w wersji standard jest non-profit Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ponieważ ten wątek został zamknięty a chciałbym rozwiązać pewną kwestię mam pytanie do was forumowicze, czy zbyt szybki przyrost linków może skutkować filtrem? Mamy już pierwszą odpowiedź tutaj która mówi że to bzdura. Mam też drugie pytanie, czy dopalanie konkurencji swlem bez jej wiedzy jest uczciwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 czy dopalanie konkurencji swlem bez jej wiedzy jest uczciwe?Czy dopalanie zapleczem jest uczciwe? Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Irek, pytasz o G czy ogólnie? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zapytaj lolki, ja tylko poszerzam zakres jego pytania Zaraz wywalę post w którym znowu wywołujesz dyskusję na temat weblinka (darmowy czy nie) w miejscu o czym innym. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 czy dopalanie konkurencji swlem bez jej wiedzy jest uczciwe?Czy dopalanie zapleczem jest uczciwe? Nie uważam aby używanie własnego zaplecza na potrzeby własnych stron było nieuczciwą konkurencją. Chcesz powiedzieć że depozycjonowanie konkurencji jest uczciwe w stosunku do konkurencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Doprecyzuję pytanie: czy dopalanie konkurencji własnym zapleczem bez jej wiedzy jest uczciwe? [dodane] Chcesz powiedzieć że depozycjonowanie konkurencji jest uczciwe w stosunku do konkurencji?Nie, celowe szkodzenie zawsze jest złe. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 gdyby nie można było dostać filtra za zbyt duży przyrost linków, to nikt by sie nie cackał w jakies naturalnie wyglądające linkowanie, każdy by walił wszystkim co ma we wszystko co ma i to od razu po zakupie domeny na temat uczciwości w kwestii dopalnia konkurencji już kilka razy pisałem... edit: Xann pytanko do Ciebie klik - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 'lolki' bo chyba coś przegapiłem możesz mi powiedzieć gdzie pisze ze pozycjonowanie jest dozwolone w google ??? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 'lolki' bo chyba coś przegapiłem możesz mi powiedzieć gdzie pisze ze pozycjonowanie jest dozwolone w google ??? A co to ma wspólnego z nieuczciwą konkurencją? Chyba nie będziesz porównywał praktyk pozycjonowania strony z praktyką szkodzenia konkurentowi przez dopalanie go punktami? Hmm chyba jednak będziesz.... Doprecyzuję pytanie: czy dopalanie konkurencji własnym zapleczem bez jej wiedzy jest uczciwe? Oczywiście że nie. Tak samo jak dopalanie jej swlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A co to ma wspólnego z nieuczciwą konkurencją?Chyba nie będziesz porównywał praktyk pozycjonowania strony z praktyką szkodzenia konkurentowi przez dopalanie go punktami? już ci wytłumacze powili jeżeli Ty sam dodajesz linki do swojej strony jest to jak to pisze google nie naturalne czyli sprzeczne z zasadami google jeżeli natomiast ja linkuje do Twojej strony bez twojej wiedzy to jest to naturalne linkowanie wiec jak widzisz to moja właśnie metoda jest zgodna z zasadami google a nie Twoja i jaką konkurencją ??? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 O czym wy za przeproszeniem pier****? Cały problem polega na tym, że algorytm google karze takie dopalenie przez konkurencję. W jaki sposób (własne zaplecze/SWL/301) będzie to zrobione nie ma żadnego znaczenia. Problemem jest google, jego algorytm i to, że gadają bzdury oficjalnie twierdząc, że coś takiego nie szkodzi. jeżeli Ty sam dodajesz linki do swojej strony jest to jak to pisze google nie naturalne czyli sprzeczne z zasadami googlejeżeli natomiast ja linkuje do Twojej strony bez twojej wiedzy to jest to naturalne linkowanie wiec jak widzisz to moja właśnie metoda jest zgodna z zasadami google a nie Twoja Genialne Poważnie, chyba pierwszy raz muszę się zgodzić z Xannem pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 wiec jak widzisz to moja właśnie metoda jest zgodna z zasadami google a nie TwojaNie, bo Google pisze, że używanie SWLI jest beee... dlatego linkuj z Statlinka i będzie OK Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 .....Nie, bo Google pisze, że używanie SWLI jest beee... . holla holla pisze wyraźnie z jakich a e-weblik do nich nie należy ps. zapytajcie się Google dlaczego zabrania sprzedaży powierzchni reklamowej na stronie użytkownika (z tego co wiem to juz jacyś prawnicy się za to wieli i bedzie sie działo) Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 holla holla pisze wyraźnie z jakich a e-weblik do nich nie należy coś mi umkneło, jeśli można wiedzieć, to jakich? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.